Persberichten, Tiger

Style je toilet eenvoudig en slim met Tiger Tess

  • 5 oktober 2021

Nieuwe toiletaccessoireserie Tiger Tess ontvangt erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO)

Zaltbommel, oktober 2021 – Bij het ontwerp van Tigers nieuwe toiletaccessoirecollectie Tess draait het om eenvoud. Eenvoud in design én eenvoud in gebruiksgemak. De accessoires van Tiger Tess hebben een vriendelijke en zachte vormgeving, waardoor ze voor een ingetogen sfeer zorgen in je toiletruimte of badkamer. Met Tess heb je geen last meer van zichtbare toiletreinigers op de grond of stapels reserverollen of vochtige doekjes in het zicht. Al deze producten bergt Tess mooi op, terwijl ze nog steeds binnen handbereik zijn. Daarnaast zijn de Tess toiletborstelhouders uitgerust met de nieuwe, innovatieve Swoop® flexibele toiletborstel. Tiger Tess is ontworpen door het Design Lab van het merk en is onderscheiden met een erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2021, dankzij de additionele features en de slimme opbergoplossingen.

De innovatieve serie bevat een grote range aan accessoires met de herkenbare kwaliteit van Tiger. Stuk voor stuk sluiten de accessoires naadloos aan bij de laatste interieurtrends door de eigentijdse vormgeving en stijlvolle kleurencombinaties, zoals zwart/antraciet, wit/grijs en blauw/zwart.

Slim design
Dat eenvoud het startpunt is van het Tess design blijkt uit de toiletrolhouder. Het ongecompliceerde ontwerp laat een perfecte harmonie zien tussen functie en design. De toiletrolhouder met planchet voegt een extra functie toe en geeft je smartphone een praktische plek tijdens je toiletbezoek. Over praktisch opbergen gesproken; Tiger Tess heeft dé oplossing voor je toiletreiniger. Deze onooglijke flacon wil je liever niet in het zicht, maar heb je wel graag bij de hand om je closet tussentijds op te frissen. Tiger heeft een toiletborstelhouder ontworpen met een verborgen vak voor je reinigingsmiddel. Deze held voorziet jou van meer gemak, want na het gebruik van de reiniger zet je deze eenvoudig in het daarvoor bestemde compartiment van de houder. Ook biedt Tess reguliere toiletborstelhouders aan, waarbij je de keuze hebt voor vloerstaand of wandhangend. Fijn om te weten: bij alle houders is de toiletborstel uit het zicht. De wandhaakjes uit de Tess serie zijn minimalistisch en speels en perfect voor het ophangen van je handdoek of je badjas.

Opgeruimd
Als we het over opbergen hebben, dan springen de opbergbox en de reserverolhouder letterlijk in het oog. Door de organische vormgeving en de proportionele afmetingen passen beide opbergers perfect op het planchet boven het toilet. De Tess opbergbox is handig af te sluiten met de bijbehorende deksel, waardoor je voorraad handzeep, gastendoekjes of producten voor je persoonlijke hygiëne mooi uit het zicht zijn, maar toch binnen handbereik. De Tess reserverolhouder beschikt ook over een deksel, waardoor de toiletrollen niet zichtbaar zijn en je toiletruimte rust uitstraalt. De houder biedt opbergruimte aan twee reserverollen wc-papier. Door een gat in de deksel zijn de boxen eenvoudig te openen.

Fris
Alle toiletborstelhouders uit de Tess serie zijn uitgerust met de nieuwe, flexibele Swoop® toiletborstel. Deze nieuwe generatie toiletborstel is flexibel, hygiënisch en duurzaam. De slimme Swoop® borstel is gemaakt van rubbermateriaal en is daardoor flexibel. Dankzij de vlakke vorm van de borstel en het speciale materiaal loopt het water en de viezigheid er gemakkelijk af. Eindelijk geen druppelende en onhygiënische toiletborstel meer! Je toiletvloer en borstelhouder blijven vrij van onfris restwater. Dankzij de flexibele, vlakke borstelkop volgt Swoop® bovendien soepel de welving van je closetpot, waardoor je ook met gemak de moeilijk bereikbare plekken reinigt, zelfs onder de rand. Swoop® is vernieuwend en verfrissend en maakt het verschil in schoonmaakgemak en hygiëne.

Eenvoudige montage
Bij het ontwerpen van Tiger Tess is rekening gehouden met een eenvoudige montage. De artikelen voor aan de wand zijn zelfklevend en kunnen dus aan de muur worden geplakt. Maar ook een montage met schroeven en pluggen behoort tot de mogelijkheden. Aan jou de keuze! Tiger biedt 10 jaar garantie op de Tess toiletaccessoires.

Meer informatie over Tiger Tess is te vinden op: www.tiger.nl/tess