Persberichten, Sealskin

Stijlvol streeploos met de zwarte raam- en vloerwisser van Sealskin

  • 18 december 2019

Geldrop, december 2019 – Je badkamer kalk- en streepvrij houden kan nu in stijl. Door na elke douchebeurt even het water van het glas en de vloer te verwijderen, houd je de badkamer strak en kalkvrij. Met de functionele en decoratieve Deluxe raam- en vloerwisser van Sealskin is dat geen straf meer. De raamwisser is vormgegeven in trendy matzwart, heeft een zacht gecurvde greep, welke vervaardigd is uit siliconen, en wordt geleverd met een handige ophanghaak. De luxe vloerwisser is vervaardigd van zwart RVS en is voorzien van een zwarte siliconen Soft Touch greep. Middels de schroefhaak is deze, indien gewenst, ook op te hangen. De Deluxe wissers passen perfect in een moderne of industriële badkamer.

Als antwoord op de zwarte trend in de badkamer zijn de zwarte raam- en vloerwisser naast een praktische, zeker ook een decoratieve aanvulling.

Raamwisser
De raamwisser houdt het glas van je douchecabine mooi kalk- en streepvrij. Verwijder na elke douchebeurt even het water van het glas met deze functionele en decoratieve Deluxe raamwisser. De wisser is in zijn geheel uitgevoerd in zwart siliconen. Dit zorgt voor een comfortabele grip én hierdoor blijft het glas en het vloeroppervlak, bij een mogelijke val van de wisser, ook beschermd. De wisser kan netjes aan het glas opgehangen worden door de standaard bijgeleverde glashaak. Deze glashaak is tevens uitgevoerd in flexibel siliconen en is geschikt voor glas van zowel 6 mm als 8 mm dik. De raamwisser is te gebruiken op spiegels, tegels en douchewanden.

Vloerwisser
De vloerwisser houdt de tegelvloer in je badkamer kalk- en streepvrij en voorkomt een gladde natte badkamervloer. Deze luxe zwarte vloerwisser is voorzien van een zwarte siliconen Soft Touch greep, zodat het glas en het vloeroppervlak bij een mogelijke val beschermd blijven. De vloerwisser is gemakkelijk in het gebruik en maakt je badkamervloer in een handomdraai droog. Indien je dat wenst, kan de wisser netjes in de badkamer opgehangen worden aan de bijgeleverde schroefhaak. Door zijn strakke vormgeving heeft de vloerwisser een luxueuze uitstraling.

Sealskin toont met de raam- en vloerwisser wederom dat details ertoe doen in de badkamer.

Meer informatie over Sealskin en de Deluxe raam- en vloerwisser is te vinden op www.sealskin.nl.

____________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over Sealskin en/of het aanvragen van beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met MIES PR.
Michelle de Ruiter, Email: michelle@miespr.nl of tel. +31 (0)6-457 404 65