Persberichten, Sealskin

Sealskin bekent kleur

  • 28 september 2022

 

Nu nóg meer expressieve kleuropties in de doucheserie Outline

Zaltbommel, september 2022Na vele jaren van vooral zilveren accessoires en douches in de Nederlandse badkamer, zijn het nu steeds vaker kleurrijke items die de badkamer een nieuw elan geven. Geheel in lijn met deze trend brengt Sealskin nóg meer kleuropties in haar populaire doucheserie Outline. Naast stoer matzwart en fris matwit brengt het merk nu ook een verfijnde matgrijze tint op de markt. Ook nieuw is het chic geborstelde goud, ter aanvulling op het robuust geborstelde staal. Sealskin is daarmee het eerste A-merk in douches dat zo’n brede keuze aan kleurafwerkingen biedt in een volledige douchecabine-serie. Wat je stijl ook is, van traditioneel tot origineel, met de Outline van Sealskin is er nu altijd een passende oplossing.

De badkamer wordt steeds meer gezien als volwaardig onderdeel van het totale interieurontwerp. Daarom laat Sealskin haar producten, waaronder de Outline doucheserie, naadloos aansluiten op de interieurtrends. Hierdoor vormen alle ruimtes in huis tezamen een sfeervol, uniform geheel.

Van tijdloos tot expressief
Met de kwalitatieve doucheserie Outline kan je vanaf nu je badkamer helemaal aan laten sluiten op jouw interieurwensen. Of je nu gaat voor een ingetogen, tijdloze sfeer of voor meer expressie; het herkenbare Outline-douchecabineontwerp, met zijn minimalistische kader en designgreep met structuur, biedt je de mogelijkheid door de diverse kleur- en afwerkingsopties.

Eigentijds mat
De stoere matzwarte afwerking maakt van de Outline douche een echte eye-catcher. Zwart past bij vele interieurstijlen, zoals Japandi, industrial of minimalistisch met een monochroom contrast. Wil je een frisse touch in je badkamer? Kies dan voor het zuivere matwit. Wit contrasteert fraai bij donkere of harde kleuren, terwijl het ook prachtig combineert met zachte tinten, zoals pastels of lichte, natuurlijke kleuren. Sealskin’s nieuwste trendkleur is verfijnd matgrijs. Matgrijs geeft de badkamer een zachte uitstraling, doordat deze trendy afwerking minder contrasteert. Tip: combineer deze grijstint met zwarte elementen voor een speels ton-sur-ton effect.

Expressief geborsteld
Een geborsteld stalen afwerking geeft je douche een extra solide uitstraling. Aanvullend op de Outline geborsteld stalen douche-afwerking lanceert Sealskin nu ook een geborsteld gouden finish. Dit is het toppunt van hotelchic en de must-have voor wie zich helemaal wil onderdompelen in het gevoel van pure luxe in de badkamer.

De Sealskin Outline douches zijn verkrijgbaar bij de betere sanitairspeciaalzaken in Nederland. Meer informatie over Outline is te vinden op www.sealskin.com.

______________________________________