Geberit, Persberichten

Nieuwe Geberit FlexInstall montageoplossing

  • 21 november 2023

Nieuwegein, november 2023 – Verlichte spiegels zorgen voor goede lichtomstandigheden in de badkamer en een optimaal verlicht spiegelbeeld. Natuurlijk moeten de spiegels ook perfect uitgelijnd zijn. Met het Geberit FlexInstall bevestigingssysteem is het achteraf uitlijnen van spiegels eenvoudiger dan ooit tevoren.

Voor een eenvoudige installatie aan de wand zijn de nieuwe verlichte spiegels van de Geberit Option-serie voorzien van de innovatieve FlexInstall bevestigingsoplossing. Als de boorgaten namelijk niet precies op dezelfde hoogte zitten, wordt het uitlijnen van de spiegel moeilijk. Met Geberit FlexInstall kunnen de spiegels nu tot 5 mm in hoogte worden uitgelijnd.

“De designvereisten in de badkamer zijn even gevarieerd als individueel. Nadat de juiste spiegel is gekozen en geïnstalleerd, moet deze ook zo perfect mogelijk aan de muur opgehangen worden”, aldus Geberit. “Om ervoor te zorgen dat dit lukt, kan de monteur met FlexInstall de reeds aan de muur bevestigde rozet eenvoudig opnieuw afstellen. Met behulp van een waterpas en het draaien van de bevestigingen is uitlijnen vrijwel moeiteloos.” Voor de installatie is geen extra gereedschap nodig.

Veilig aan de muur
De nieuwe Option spiegels hebben ook een extra muurbevestiging aan de onderzijde van de spiegel. De monteur hoeft de boorgaten hiervoor niet apart af te meten; dankzij zelfklevende strips kleven de veiligheidsclips tijdens het uitlijnen direct aan de muur en kunnen ze snel en eenvoudig worden vastgeschroefd. Dit garandeert een stevige bevestiging van de spiegel en tegelijkertijd een vlakke verbinding met de muur over het hele spiegeloppervlak.

www.geberit.nl/option
________________________________________________________________________________________

Downloadlink HR-beelden en tekst:
https://www.miespr.nl/geberit-download-nieuwe-geberit-flexinstall-montageoplossing/