Geesa, Persberichten

Maak van je badkamer een echte leefruimte met Geesa Leev

  • 2 juni 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geesa Leev ontvangt erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO)

Zaltbommel, juni 2022 – De badkamer wordt steeds meer een echte leefruimte en stelt daardoor andere eisen aan het ontwerp en aan het gebruik van badkameraccessoires. Met dat in gedachte heeft Geesa haar nieuwste collectie Leev ontwikkeld. De basis van deze accessoirecollectie is een esthetisch planchet, dat uit één stuk aluminium is gevormd. Het planchet is te verrijken met diverse accessoires, waardoor er verschillende functionaliteiten ontstaan binnen de badkamercollectie. Binnen dit ontwerp brengt Geesa vorm en functie perfect samen. Het Leev planchet, uitgevoerd in een zwarte poedercoat finish, is modulair en optioneel te voorzien van accessoires in drie verschillende afwerkingen: matzwart, chroom en RVS. Doordat de inrichting van de badkamer steeds meer is afgestemd op de andere leefruimtes in huis, is Leev als designelement breder in het interieur toepasbaar. Trots is Geesa met de erkenning van Goed Industrieel Ontwerp (GIO), die zij voor Leev heeft ontvangen.

Minimalistisch en rijk aan variatie
De basis van Leev is een stijlvol planchet. Het minimalistische planchet, afgewerkt in een rijke zwarte poedercoating, is verkrijgbaar in vier verschillende lengtes (28, 40, 60 en 80 cm). Hierdoor kan je variëren in opstelling en heb je altijd voldoende ruimte om je benodigdheden stijlvol op te bergen. Het planchet is te combineren met een handdoekring, een handdoekrek, een toiletrolhouder en een handdoekhaak. Deze aanvullende accessoires zijn verkrijgbaar in RVS, chroom en matzwart. In de stijlvolle combinatie zwart\matzwart biedt Geesa Leev meer functionele oplossingen, zoals een geïntegreerde zeepdispenser, een drinkglas, een toiletrolhouder met of zonder klep, een douchemand, een haak voor een wisser en zelfs een planchet met een fraai geïntegreerde ronde spiegel.

Designelement voor het hele interieur
Geesa Leev is een designelement voor het hele interieur. Binnen je badkamer is het zwarte planchet fraai te combineren met o.a. de brushed gold Nemox accessoireserie van Geesa. Buiten de badkamer is het planchet – als multifunctioneel designelement – ook prachtig in je slaapkamer, keuken of hal.

Materiaal en garantie
Het Leev planchet is vervaardigd van aluminium en voorzien van een poedercoating. Hierdoor heeft Leev een lange levensduur, is het vochtbestendig en ook geschikt voor gebruik in de douche. Kenmerkend voor Geesa is de hoge kwaliteitstandaard en de garantie van 15 jaar.

Goed Industrieel Ontwerp
Geesa is trots met de ontvangen erkenning van Goed Industrieel Ontwerp (GIO) voor de nieuwe collectie. Het unieke van Leev is het krachtige basiselement – het planchet – en de combinatiemogelijkheden in kleur en functionaliteit, waardoor het perfect aansluit bij ieders wensen en behoeften.

Meer informatie over Geesa Leev is te vinden op www.geesa.com/leev

____________________________________________________________________________