Geberit, Persberichten

Licht en luchtigheid in de badkamer

  • 18 mei 2020

Geberit Smyle: eigentijds en harmonieus design

Nieuwegein, mei 2020 – De nieuwe Geberit Smyle badkamerserie ziet er niet alleen mooi uit, de serie biedt bovendien ook praktische opbergruimte. Door de verschillende meubelelementen te combineren, wordt het creëren van een persoonlijke en praktisch ingerichte badkamer heel eenvoudig. Naast de modulaire elementen zijn hoogwaardige materialen en gelakte oppervlakken kenmerkend voor de serie. Smyle is eigentijds qua vormgeving, waarbij de licht afgeronde handgrepen zo ontworpen zijn, dat ze naadloos overgaan van onderkast naar wastafel.

Het eigentijdse design van de Geberit Smyle badkamerserie wordt versterkt door het strakke design van de meubels en de smalle grepen, terwijl de verfijnde vormen van de wastafels de uitstraling verzachten. Het lichte, harmonieuze design en de smalle randen van de wastafels passen perfect in iedere badkamer. De voor Geberit Smyle kenmerkende, brede rand aan de achterzijde van de wastafel biedt volop ruimte voor kleine toiletartikelen, zoals tandenborstels en zeep. De wastafel is leverbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen: van een royale wastafel voor het hele gezin tot een compacte fontein voor het gastentoilet.

“De licht afgeronde handgrepen zorgen voor een naadloze en harmonieuze overgang van de onderkast naar de wastafel. Ze vormen een perfecte eenheid met de smalle randen van het keramiek. We hebben veel aandacht besteed aan creatieve ontwerpvrijheid met veelzijdige combinatiemogelijkheden,” aldus Geberit.

Individualiteit
De Smyle meubels kunnen geheel naar wens worden samengesteld. De praktische meubelelementen bieden verrassend veel opbergruimte en comfort. De halfhoge kast biedt een praktische spiegel aan de binnenzijde van de deur. Het glazen afdekblad beschermt de zijkast bovendien tegen krassen. De halfhoge kast en zijkasten kunnen op diverse manieren met elkaar worden gecombineerd en bieden veel creatieve mogelijkheden voor open of gesloten opbergruimte.

Nieuwe wc
Het nieuwe Smyle wandcloset staat in het middelpunt van het moderne badkamerdesign. Met zijn rechthoekige ontwerp sluit deze wc perfect aan bij de rechthoekige wastafels. Bovendien maakt de volledig gesloten buitenkant het schoonmaken nog eenvoudiger. De wc-zittingen zijn verkrijgbaar als Slim Seat model, in sandwichvorm en als overlappend model. Voor een nog betere hygiëne kunnen zitting en deksel makkelijk worden verwijderd en gereinigd, dankzij de Quick Release scharnieren.

www.geberit.nl

___________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor vragen, informatie, beelden en brochures kunt u contact opnemen met: MIES PR, Michelle de Ruiter, Michelle@miespr.nl of tel: +31 6 45740465.

Downloadlink tekst en HR-beelden:
https://www.miespr.nl/geberit-download-geberit-smyle-licht-en-luchtigheid-in-de-badkamer/