Bettress, Persberichten

Het nieuwe Nederlandse merk Bettress® schudt de beddenmarkt wakker met innovatief bedconcept

  • 5 april 2022

Geen bedledikant, geen boxspring, maar een Bettress®!

Waalwijk, april 2022 – Tomorrow is yours met het nieuwe bedconcept Bettress®. Het verfrissende beddenmerk draagt graag bij aan een positieve, goed uitgeruste en wakkere wereld. Vanuit die missie en met de vakkennis van beddenexperts is een geheel nieuw type bed ontwikkeld; geen bedledikant, geen boxspring, maar een Bettress®! Dit innovatieve bed is no-nonsense en koop je altijd compleet: een comfortabele topper, een topkwaliteit matras met daaronder strakke, stalen bedpoten. Bettress® heeft onnodige bedonderdelen verbannen, waardoor het fraaie en robuuste bed een strak ontwerp heeft. Met behulp van een heldere instructievideo is het bed in enkele eenvoudige stappen vlot te monteren. Uniek zijn de uitgesproken hoeskleuren van Bettress®; van Chocolat en Turquoise tot Pink en Yellow. Bovendien is de hoes van het matras én de topper vervangbaar, waardoor je de stijl van het bed in een handomdraai kunt aanpassen. Bettress® is comfortabel én een trendy blikvanger in de slaapkamer. Dat is nog eens leuk wakker worden!

Bettress® is geen ‘gewoon’ nieuw bed. Het is een vernieuwend bedtype, dat door het unieke en slimme design krachtig is in zijn eenvoud en een modern alternatief is voor het bedledikant of de boxspring. Bettress® is 100% Dutch Design, handgemaakt door Europese ambachtslieden, met meer dan 40 jaar ervaring en passie voor het vak, en gemaakt van de beste materialen. Bettress® biedt topkwaliteit, comfort én smoelt lekker door het minimalistische karakter.

Bettress®
Bettress® lanceert Bettress® Original. Dit model is verkrijgbaar in één- of tweepersoons-uitvoering met een gestandaardiseerde lengte van 2.10 meter. Het matras is opgebouwd uit verschillende lagen van duurzame kwaliteitsmaterialen, die zorgen voor een goed slaapcomfort. De omkeerbare topper heeft een dikte van 6 centimeter, is voorzien van een antibacteriële behandeling en is verkrijgbaar in één- en tweepersoonsformaat. Liever harder of zachter liggen? Bettress® Original geeft de mogelijkheid de topper per zijde aan te passen. Wel zo handig! De strakke, stalen bedpoten zijn mat gepoedercoat en zijn er in zes kleuren: zwart, wit, grijs, roségoud, goud en chroom.

Uitgesproken stofkleuren
Bettress® maakt wakker worden leuk! Ontwaak in een bed, uitgevoerd in jouw favoriete kleur. De stoffencollectie biedt keuze uit 22 kleuren, waaronder frisse, uitgesproken kleuren, zoals Pink, Yellow en Orange, alsook donkere tinten, zoals Chocolat, Blue en Forest. Bettress® is daarmee dé eyecatcher van je slaapkamer. Doordat zowel de hoes van de topper als het matras gemakkelijk te vervangen is, kan je de stijl van jouw Bettress® in no-time veranderen en zo een volledig nieuwe slaapkamersfeer creëren.

De kracht van eenvoud
Dankzij het innovatieve alles-in-één bedconcept bevat Bettress® geen onnodige onderdelen en dus geen gebakken lucht. Het bed is compact, solide en toch licht van gewicht. Dit is te merken tijdens het uitpakken, in elkaar zetten of wanneer er onder het bed moet worden schoongemaakt. Jouw Bettress® is in enkele eenvoudige stappen te monteren met behulp van een handige en heldere instructievideo. Uitpakken, bedpoten eronder schroeven, topper op het bed leggen en klaar! Kortom, in minder dan 30 minuten is jouw Bettress® klaar voor de nacht en word je voortaan wakker met een glimlach.

Bettress®, Tomorrow is yours. Koop jouw Bettress® op www.bettress.nl of www.bettress.be. Hier vind je ook meer informatie over de keuzemogelijkheden. Wil je liever even proefliggen? Dan ben je welkom in de showroom in Waalwijk op de Cartografenweg 20A. Naast de showroom in Waalwijk zal Bettress® snel in meerdere showrooms te zien zijn.

__________________________________________________________________________________

Downloadlink voor HR-beelden en persbericht:
https://www.miespr.nl/bettress-download-het-nieuwe-nederlandse-merk-bettress-schudt-de- beddenmarkt-wakker-met-innovatief-bedconcept/