Geberit, Persberichten

Geberit ProApp – Een assistent op zakformaat

  • 31 mei 2018

 

Installateurs en monteurs hebben direct en overal toegang tot alle informatie

Nieuwegein, mei 2018 – De ProApp van Geberit maakt het werken met Geberit producten nog makkelijker voor installateurs en monteurs. Ter plekke kan in de App alle informatie opgevraagd worden van alle inbouwreservoirs en urinoirsturingen, die sinds 1964 door Geberit ontwikkeld zijn. ProApp bevat een handige productherkenningstool, een online catalogus, montagefilms en een barcode scanner. De ProApp is de assistent van elke installateur en monteur. Dankzij deze App hebben zij direct en overal toegang tot alle Geberit productinformatie, waardoor de montagetijd vermindert en het montagegemak van de installateur op locatie aanzienlijk vergroot wordt. Een onmisbaar stuk gereedschap dus!

Eenvoud en snelheid met de ProApp
Door het gebruik van de ProApp is alle productinformatie direct op de telefoon beschikbaar. Zelfs van bedieningsplaten, reservoirs en urinoirsturingen van meer dan vijftig jaar geleden. Bedieningsplaten, die uit 1964 komen en dus al meer dan 50 jaar oud zijn, worden soms niet direct door installateurs of monteurs herkend. Het type reservoir dat achter de wand schuilt, is daardoor ook niet direct duidelijk. Met behulp van de tool ‘Productherkenner’ in de ProApp kan de installateur of monteur precies achterhalen welk reservoir er achter de bedieningsplaat schuilt en welke onderdelen erin verwerkt zijn. Erg handig als er bijvoorbeeld reserveonderdelen besteld moeten worden. Geberit garandeert een jarenlange levering van haar onderdelen. Ditgeldt zelfs voor producten, die niet meer in het huidige assortiment opgenomen zijn. De ProApp biedt een volledig overzicht van alle Geberit reserveonderdelen.

Geberit catalogus
De volledige Geberit catalogus is in de ProApp verwerkt. Technische informatie van alle producten, zoals productinformatiebladen en montagehandleidingen, zijn hierdoor direct binnen handbereik. Door de barcode van het product te scannen met de ProApp ‘Barcode scanner’ is het juiste product, met alle bijbehorende informatie, direct op het scherm zichtbaar. Deze informatie is altijd up-to-date en accuraat. De App geeft bovendien aan of bepaalde producten wel of niet samengaan. Voor montagevragen zijn handige montagefilms te bekijken. Dit vermindert de montagetijd en vergroot het montagegemak van de installateur op locatie aanzienlijk.

Bovendien is bellen of mailen met Geberit niet meer nodig met de ProApp. Hierdoor worden eventuele communicatiefouten in het proces geëlimineerd. Met de ProApp heeft iedere installateur en monteur een assistent op zakformaat bij zich. Slim bekeken!

Installeer de Geberit ProApp
Download nu de ProApp in de App Store (iOS) of Google Play (Android) en maak kennis met deze handige tool: ga naarwww.geberit.nl/proapp.

________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor vragen, informatie, beelden en brochures kunt u contact opnemen met:MIES PR, Michelle de Ruiter, Michelle@miespr.nlof tel: +31 6 45740465.