Persberichten, Sealskin

Een style statement voor je badkamer: de Brix accessoirelijn van Sealskin

  • 12 november 2019

Stoere elementen, die zowel functioneel als decoratief zijn

Geldrop, november 2019 – De Brix accessoirelijn van Sealskin is een style statement voor je badkamer en toilet. Met oog voor functionaliteit zijn de badkameraccessoires ontworpen als een waar decoratie-item voor de sanitaire ruimte. De serie is stoer, eigenzinnig en trendy. Naast de gebruikelijke badkameraccessoires biedt Brix ook nieuwe verrassende elementen, zoals wandkubussen en ladders. De serie is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, met her en der een toevoeging van koper en hout.

De badkamer wordt steeds meer een verlengde van de woon- en slaapruimte. Enkel functioneel is de badkamer allang niet meer. De inrichtingsstijl van het huis wordt steeds vaker doorgevoerd in de sanitaire ruimte. Passend bij deze trend biedt Sealskin de veelzijdige en decoratieve Brix accessoirelijn, waaraan onlangs de Brix wandkubussen en ladders zijn toegevoegd. Het zijn stoere elementen voor de badkamer en het toilet, die bovendien niet misstaan in andere ruimtes van het huis, zoals de hal, keuken en slaapkamer.

De Brix serie bestaat uit de volgende accessoires:

Haak met spiegeltje
Dit haakje vraagt om een mooi plekje in de badkamer of op het toilet. Het strakke metalen haakje is verrassend gecombineerd met een klein rond spiegeltje. Ook leuk voor in de hal om nog even een laatste blik op jezelf te werpen voordat je de deur uitgaat. Het haakje is verkrijgbaar in zwart, wit of koper.

Toiletrolhouder
Niet vaak kan je zeggen dat de toiletrolhouder een echte blikvanger in het toilet is. Bij Brix wel! In dit wandgemonteerde moderne rek kan je zowel de toiletrol als de reserverol kwijt. Je hebt de keuze uit een witte of zwarte houder.

Vrijstaand handdoekrek
Droog je handdoek op dit stoere handdoekrek of hang je kleding eroverheen. Dit vrijstaande handdoekrek is functioneel maar zeker ook decoratief. Naast de badkamer kan dit rek overal in huis een plek vinden. Door de combinatie van het stalen frame met accenten van blank hout heeft het rek een industriële, maar toch ook warme uitstraling. Het Brix handdoekrek is verkrijgbaar in wit of zwart metaal.

Vrijstaande toiletbutler
Met dit toiletrek, ook wel toiletbutler genoemd, berg je de toiletborstel en de toiletrol netjes en compact op. Het strakke design combineert wit of zwart metaal met houten details. De toiletbutler is vrijstaand en compact en past daardoor in elke badkamer of toilet. De butler is 71,5 centimeter hoog, 15 centimeter diep en 20 centimeter breed.

Kapstok met spiegel
De Brix multifunctionele kapstok bestaat uit een wandplank van hout, voorzien van drie witte metalen haakjes, een plankje en een spiegel. Deze elementen kunnen naar eigen wens op de wandplank aangebracht worden. Deze multifunctionele kapstok zorgt voor een rustgevende en opgeruimde sfeer. Ideaal voor de kleinere badkamer, slaapkamer of hal.

Plank met handdoekhouder
Het zwarte metalen wandrek met handdoekhouder kan op vele manieren worden gebruikt en ziet er niet alleen prachtig uit in je badkamer of toilet, maar kan natuurlijk ook een mooi plaatsje krijgen in je keuken of slaapkamer. Zet er bijvoorbeeld plantjes in of gebruik het voor je cosmetica en verzorgingsproducten. De handdoeken kunnen onder de plank aan de rails worden opgehangen.

Ladder
De Brix ladder is zowel praktisch als decoratief. Met deze ladder maak je een echt statement in de badkamer. Maar is ook erg leuk en praktisch voor in je slaapkamer of woonkamer. Droog je handdoeken, hang je kleding erover of gebruik de ladder als tijdschriftenhouder. De ladder is volledig gemonteerd, dus je kunt deze direct tegen de muur zetten en gebruiken. De Brix ladder is verkrijgbaar in het wit en zwart metaal en kan geplaatst worden in een vochtige ruimte. Erop staan wordt afgeraden.

Kubussen
De Brix wandkubus kan op vele manieren worden gebruikt en ziet er niet alleen prachtig uit in je badkamer of toilet, maar is ook een mooi stylingelement in je keuken of slaapkamer. Ideaal als opberger voor handdoeken en cosmeticaflessen is de kubus ook af te stijlen met bijvoorbeeld een mooie plant. Kortom: een aanwinst voor iedere badkamer. De kubus is verkrijgbaar in het vierkant en rechthoekig. De rechthoekige kubus is zowel horizontaal als verticaal te monteren. Meerdere kubussen gecombineerd tegen de wand, in verschillende formaten, zorgen voor een unieke look. De kubus is verkrijgbaar in wit en zwart metaal en kan goed in een vochtige ruimte worden gehangen.

Meer informatie over de Sealskin accessoires vind je op: www.sealskin.com

Sealskin. When detail matters.