berbel, Persberichten

Een monochroom statement in een jong keukeninterieur

  • 30 mei 2023

Rheine, mei 2023 – De Smartline hoofdvrije afzuigkap van berbel creëert spannende contrasten in de keuken door het stalen oppervlak in wit, mat zwart of metallic grijs en het afgeronde randprofiel van geborsteld roestvrij staal. De Smartline afzuigkap is het instapmodel van berbel en ziet er door de uitgekiende materiaalmix en het koofvrije design bijzonder coherent en harmonieus uit. Het koofvrije design maakt ook direct duidelijk dat de Smartline ontworpen is voor luchtrecirculatie, waardoor een luchtafvoer naar buiten niet meer nodig is. De compacte afzuigkap qua vorm en afmeting past perfect in een jong keukeninterieur.

Een monochroom interieur is tijdloos. De combinatie van zwarte en witte tinten blijft stijlvol en geeft een modern karakter aan ieder interieur en zo ook – al jaren – aan de keuken. Binnen dit kleurenschema past de berbel Smartline perfect. Door het witte, mat zwarte of metallic grijze uiterlijk is de compacte hoofdvrije afzuigkap ideaal toepasbaar in een monochroom keukeninterieur.

Slimme technologie
Achter de voorzijde van de Smartline hoofdvrije kap gaat veel innovatieve techniek van berbel schuil. Zo maakt de Smartline gebruik van centrifugale kracht, denk aan de slacentrifuge, voor het afscheiden van vet en niet van traditionele vetfilters. Dit innovatieve berbel principe maakt een berbel afzuigkap fluisterstil, duurzaam en bijzonder makkelijk schoon te maken. Het vet komt namelijk terecht in een RVS opvangschaal, die met een doekje schoon te vegen is. De geïntegreerde EC-motor werkt stil en toch krachtig en de unieke berbel BackFlow-technologie zorgt met een zwakke luchtstroom, vanachter de afzuigkap, voor een condensvrij oppervlak. Twee LED-lichtstrips aan de buitenzijde zorgen voor een niet-verblindend werklicht en het slanke, intuïtieve bedieningspaneel is onopvallend in het productdesign geïntegreerd.

Luchtrecirculatie
Na het scheiden van vet uit de kookdampen is het de beurt aan de kookgeuren. De hoofdvrije afzuigkap Smartline is naar keuze verkrijgbaar met een actief koolfilter of met een onderhoudsvrij permalyt® luchtrecirculatiefilter voor het neutraliseren van kookgeuren. Het permalyt® filter is het eerste recirculatiefiltersysteem dat zichzelf regenereert, oftewel zichzelf in oorspronkelijke staat terugbrengt na elke kookbeurt. De filtermatten bestaan uit een speciale actieve koolstof dat uniek is in de keukentechniek. Dit bindt tot wel 95% van de geurmoleculen, die ontstaan tijdens het koken. Ze worden geneutraliseerd met behulp van een katalysator. Een proces dat ook in de voertuigtechniek wordt toegepast. Met de installatie van dit innovatieve recirculatiefilter in de berbel Smartline is de gebruiker in één keer klaar en verzekert van jarenlang onderhoudsvrij kookplezier.

www.berbel.nl

_______________________________________________________________________________

Downloadlink HR-beelden en tekst:
https://www.miespr.nl/berbel-download-een-monochroom-statement-in-een-jong- keukeninterieur/