Persberichten, Tiger

Een landelijk klassieke badkamer met Ivy accessoires van Tiger

  • 17 december 2019

In Art Deco-stijl uitgevoerde serie combineert chroom en wit keramiek

Geldrop, december 2019 – Met de nieuwe badkameraccessoireserie Ivy kan je nu je badkamer en toiletruimte moeiteloos afstijlen in een landelijk klassieke sfeer. De fraaie combinatie van chroom met wit keramiek springt direct in het oog en geeft de badkamer een elegante en romantische touch. Ivy is geïnspireerd op de Art Deco-stijl en biedt alle benodigde accessoires voor de badkamer en het toilet. Bovendien is deze serie eenvoudig te monteren met het gepatenteerde lijmsysteem TigerFix. Ivy is exclusief ontworpen voor en verkrijgbaar bij de winkels van Intergamma: Gamma en Karwei.

Art Deco-stijl
Het toepassen van wit keramiek in het organisch vormgegeven ontwerp van Ivy laat direct zien waar deze serie zich het beste thuisvoelt: in een romantisch klassiek interieur. De inspiratie voor dit elegante ontwerp is afkomstig van het beroemde tafelgerei met ribbels, dat werd ontworpen in de Art Deco periode. In combinatie met het glanzende chroom komen de keramische accenten bijzonder goed tot zijn recht.

Assortiment
Het assortiment van Ivy bestaat uit een toiletrolhouder, een toiletrolhouder met klep, een reserverolhouder, een toiletborstelhouder, een hoek basket, een haak, een zelfklevende haak, een wandhangende zeepdispenser, een handdoekhouder 2-arms en een handdoekring. Door het brede aanbod is de gehele badkamer in dezelfde stijl af te stijlen.

Monteren zonder te boren
Alle Ivy accessoires zijn op de muur te monteren zonder te boren. De wandhangende accessoires kunnen bevestigd worden met TigerFix 1. Op iedere gladde, harde achtergrond bevestig je met dit lijmsysteem eenvoudig de toiletrolhouder, basket of handdoekhaak. Geen gedoe meer met boren en dus geen gaten meer in de muur. Met het TigerFix lijmsysteem zijn de accessoires op een later tijdstip weer heel eenvoudig, zonder vlekken of beschadigingen, te verwijderen. Handig voor als je ze wilt vervangen of mee wilt nemen naar een nieuwe woning.

Meer informatie over Tiger en over de serie Ivy vind je op: www.tiger.nl