berbel, Persberichten

Duurzaamheid door kwaliteit: berbel Formline hoofdvrije afzuigkap

  • 19 juli 2021

De toekomst ligt in ‘minder is meer’

Rheine, juli 2021 – In tijden van grote ecologische problemen is duurzaamheid een van de belangrijkste kwesties van deze tijd. Over de hele linie staat elke industrie voor de uitdaging producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen, die hand in hand gaan met het behoud van natuurlijke grondstoffen. Idealiter ligt de nadruk bij fabricageprocessen op milieuvriendelijke, verantwoorde materialen en verwerking. De berbel Formline hoofdvrije afzuigkap is hét voorbeeld van duurzaamheid door kwaliteit. Duurzame materialen in combinatie met een specifiek ontwerp hebben geleid tot een object met een uniek karakter.

Meer dan een belofte – een statement
De hoofdvrije afzuigkap Formline belichaamt de berbel filosofie, die zich kenmerkt door een krachtige materiaalesthetiek en een nauwkeurige afwerking – de eigenschappen zijn doordacht, karakteristiek en tijdloos. berbel afzuigkappen zijn Made in Germany – ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. berbel gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen, zoals anti-magnetisch roestvrij staal, breukvast glas, EC-ventilatormotoren en bedienelementen van Duitse kwaliteitsfabrikanten. De afzuigkappen voldoen bovendien ook aan de hoogste veiligheidsnormen voor de particuliere keuken. De berbel design competentie wordt regelmatig bevestigd door de toekenning van gerenommeerde design awards.

De kunst van engineering en de kracht van roestvrij staal
Puur roestvrij staal in een industrieel design – eenvoudige bediening en krachtige prestaties: de Formline hoofdvrije afzuigkap is een masterpiece. Ze verenigt alles wat een berbel afzuigkap zo bijzonder maakt. De robuuste, volledig gelaste roestvrij stalen corpus valt op door consequent gereduceerde lijnen en laat zien wat standhoudt: compromisloze kwaliteit en een uniek design. Producten die waarde creëren zijn toekomstgericht, omdat ze trends overleven.

Met het gepatenteerde berbel principe heeft de onderneming naam gemaakt in de keukenindustrie. Vetafscheiding met centrifugale kracht, zonder vetfilters. Het resultaat is zeer efficiënt en duurzaam. De permanent hoge en constante prestaties van een berbel afzuigkap functioneren ook na jaren nog steeds als op de eerste dag. De succesvolle Formline heeft echter nog meer te bieden: het discrete sensor touch control panel reageert op de lichtste aanrakingen en zorgt zo voor een snelle en comfortabele bediening. Dankzij de EcoSwitch-functie is een eenvoudige omschakeling tussen recirculatie- en afvoermodus, afhankelijk van de kook- of weersituatie, mogelijk. De kleurtemperatuur en de dimmer van de LED-kookplaatverlichting kunnen via het touch panel worden ingesteld. Het gedempt openingsmechanisme reageert op een lichte aanraking en vereenvoudigt de dagelijkse handling. De opvangschaal voor het vet is uitneembaar en kan net als de roestvrij stalen binnenkant, gemakkelijk schoon gemaakt worden.

De hoofdvrije afzuigkap is ook uitgerust met de gepatenteerde BackFlow technologie. Door middel van secundaire ventilatie wordt een deel van het luchtvolume naar de aanzuigopening van de afzuigkap geleid. Het resultaat: een bijzonder efficiënte opvang van opstijgende kook- en braaddampen, alsook een uiterst doeltreffende luchtzuivering.

De klassieke roestvrij stalen versie is verkrijgbaar in vijf breedtes (60, 70, 80, 90 en 120 cm) en biedt daarmee ook planningsmogelijkheden voor kleine flats, eenpersoonshuishoudens en appartementen. Naast de roestvrij stalen uitvoering is de 90 cm uitvoering ook verkrijgbaar in elegant matzwart.

Meer informatie is te vinden op www.berbel-afzuigkappen.nl.

Downloadlink voor tekst en HR-beelden:
https://www.miespr.nl/berbel-download-duurzaamheid-door-kwaliteit-berbel-formline-hoofdvrije-afzuigkap/