Geberit, Persberichten

De nieuwe Geberit AquaClean Mera Classic douchewc

  • 31 mei 2017

De AquaClean Mera nu verkrijgbaar in Classic en Comfort uitvoering

Tegenwoordig ligt het accent in de badkamer vooral op comfort. Waarom een toiletbezoek dan nog steeds afdoen als iets onbelangrijks? Tenslotte brengen vrouwen gemiddeld 18 minuten per dag op het toilet door en mannen maar 3 minuten minder. Dat komt neer op 90 tot 110 uur per jaar. En hoe vaak genieten we daar nu echt van – zoals van het verfrissende gevoel bij douchen, bijvoorbeeld? Het antwoord luidt: nooit. Reden genoeg om dit recht te zetten en jezelf te trakteren op een heerlijk gevoel van frisheid en hygiëne, ook na het toiletbezoek. De Geberit AquaClean Mera douchewc reinigt je onderlichaam met water en biedt een hoog comfortniveau. Deze douchewc is vanaf heden verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Classic en Comfort. Beiden voorzien van dezelfde elegante vormgeving.

Twee uitvoeringen: Classic en Comfort
In 2015 is de AquaClean Mera Comfort met groot succes geïntroduceerd. Onlangs is de nieuwe AquaClean Mera Classic op de markt gebracht, welke tevens overtuigt met een volledige uitrusting van zeer hoog niveau. Het Classic model heeft een uiterst effectieve, geluidsarme luchtzuivering, een intelligente warmeluchtföhn en een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, waarmee je de verschillende functies intuïtief en naar eigen voorkeur kunt bedienen. De Comfort uitvoering biedt extra comfortfuncties, zoals discreet licht dat door een naderingssensor wordt geactiveerd. Deze verlichting vestigt onmiddellijk de aandacht en helpt je ’s nachts te oriënteren. De wc-deksel opent automatisch als je nadert en je hoeft deze dus niet op te tillen – handig en hygiënisch. De naderingsensor activeert tevens het verwarmingssysteem van de ergonomische wc-zitting. Een bijzonder voordeel van al deze functies is dat ze in ruststand vrijwel geen elektriciteit verbruiken.

Zachte, vitaliserende douchestraal
Wat betreft de douchefunctie, het paradepaardje van elke douchewc, bieden de Geberit AquaClean Mera Classic en Comfort uitvoeringen een ongekend staaltje vooruitstrevende techniek. De gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, een uitvinding van Geberit, maakt gebruik van twee sproeimonden en garandeert een uiterst doelgerichte en aangename reiniging dankzij een pulserende, door dynamische ventilatie verfijnde douchestraal. De aparte ladydouche levert een uitzonderlijk zachte, luchtige douchestraal voor een zachte reiniging en wordt hygiënisch beschermd als deze niet wordt gebruikt. Met deze douchewc kom je niet voor een onaangenaam koude verrassing te staan: het warmwatersysteem bestaat uit een combinatie van een permanente waterstroomverwarmer en boiler. Dit zorgt voor een snelle toevoer van water op lichaamstemperatuur en voorkomt dat de watertemperatuur te snel daalt.

Randloos keramiek
Een ander bijzonder aspect is de asymmetrische geometrie van de randloze keramiek. Dit vormt de basis van de innovatieve TurboFlush spoeltechnologie, die het mogelijk maakt het toilet zeer grondig en geruisloos te spoelen met slechts één spoelopening aan de zijkant. Onbereikbare zones zijn er nauwelijks, omdat randen en hoeken volledig overbodig zijn gemaakt. En wie zei dat een afstandsbediening slechts een speeltje is? Niet alleen kan je alle gegevens met één hand intuïtief invoeren, via de display op de achterzijde wijzig je ook eenvoudig een van de vier gebruikersprofielen.

De Geberit AquaClean Mera Classic en Comfort douchewc is verkrijgbaar via de installateur en bij sanitairspeciaalzaken.

Meer informatie vind je op www.geberit-aquaclean.nl/mera

____________________________________________________ 

Noot voor de redactie

Voor vragen en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met MIES PR, Michelle de Ruiter, Email: michelle@miespr.nl of tel. +31 (0)6-45740465.