Paint & Paper Library, Persberichten

De nieuwe Architects’ Gloss van Paint & Paper Library: ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid

  • 26 juni 2023

Onlangs heeft Paint & Paper Library de finishes uit haar Architects-serie geherformuleerd. Deze vernieuwde, revolutionaire finishes zijn hoogwaardig, krachtig, op waterbasis, self-priming en geschikt voor elk oppervlak, zowel binnen als buiten. Dit geldt ook voor de nieuwste toevoeging aan de serie: de watergedragen Architects’ Gloss. Deze beschermende en duurzame finish droogt tot een prachtige hoogglansafwerking en is ideaal voor onder meer een esthetische voordeur.

Paint & Paper Library’s geherformuleerde Architects-finishes en de nieuwe Architects’ Gloss zijn onovertroffen door de geavanceerde self-priming eigenschappen en multi-surface hechtingsformules. Hierdoor is geen grondverf meer nodig en kunnen diverse ondergronden met dezelfde finish worden geverfd, zowel voor het interieur als het exterieur. Dit scheelt aanzienlijk qua tijd en inspanning.

De nieuwe Architects’ Gloss is een krachtige, hoogglansfinish op waterbasis met een glansgraad van 80%. Deze milieuvriendelijke, decoratieve verf biedt een ongeëvenaarde duurzaamheid en slijtbestendigheid en is geschikt voor binnen- en buitenhoutwerk, meubels, metaalwerk en radiatoren. De geraffineerde finish is ook een uitstekende keuze voor de voordeur. Het zorgt voor een elegante en duurzame afwerking, waardoor de voordeur blijft stralen. Architects’ Gloss is verkrijgbaar in alle tinten van het Paint & Paper Library-kleurenpalet, dat zowel subtiele pasteltinten als gedurfde kleuren bevat. Maak een goede eerste indruk door je voordeur van een verfijnde of juist unieke kleur te voorzien. Welke tint je ook kiest, met Architects’ Gloss maak je een statement en oogt de voordeur altijd elegant. Daarbij doorstaat het de tand des tijds. De glossafwerking kan bovendien fraai gecombineerd worden met de mattere finishes uit de Architects-serie. Hiermee creëer je een onderscheidende look, die speelt met de verschillende glansniveaus en hun effect op de kleuren.

Architects’ Gloss is, net als de gehele Architects-serie, geformuleerd om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en stijl. De finish is verkrijgbaar in een blik van 750ml, dekt tot 14 m² per liter, is sneldrogend en overschilderbaar in 4 uur. Als je Architects’ Gloss aanbrengt op nieuw metaalwerk of verouderde hoogglans verf, is het raadzaam om eerst een laag Architects’ A.S.P. aan te brengen. De duurzaamheid en lange levensduur van Architects’ Gloss maken het een uitstekende keuze voor elke huiseigenaar, die op zoek is naar een krachtige, hoogwaardige finish met een esthetische uitstraling.

_________________________________________________________________________________

Downloadlink HR-beelden en tekst:
https://www.miespr.nl/paint-paper-library-download-de-nieuwe-architects-gloss-van-paint-paper-library-ongeevenaarde-sterkte-en-duurzaamheid/