berbel, Persberichten

berbel kookplaatafzuiging Downline Infinity wint iF DESIGN AWARD

  • 14 juni 2022

Rheine, juni 2022 – berbel, de specialist in kookafzuigingen, ontvangt opnieuw een onderscheiding voor de nieuw geïntroduceerde Downline Infinity inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging: de iF DESIGN AWARD 2022. De jury bestond dit jaar uit honderdtweeëndertig designexperts van topklasse uit meer dan 20 landen. Hun taak: de ingediende producten met de grootste innovatiekracht beoordelen en onderscheiden.

De berbel inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en intuïtieve draaiknopbediening – de Downline Infinity – werd in de categorie keukenapparatuur onderscheiden. Een onderscheiding voor goed design en de beste kwaliteit.

“We zijn een nieuwe uitdaging in de internationale designwereld aangegaan en wisten de internationale designexperts te overtuigen. Uiteindelijk hebben we naast de Red Dot Product Design Award: Best of the Best, de ICONIC AWARD: best of best en de Kitchen Innovation Award: Best of the Best, nu ook deze gerenommeerde designonderscheiding gewonnen. Dit is fantastisch en geeft aan dat berbel een sterk innovatief merk is met krachtig design,” aldus Annette Frommeyer, hoofd marketing bij berbel.

Informatie over de Downline Infinity is te vinden op www.berbel-afzuigkappen.nl.

___________________________

Downloadlink voor tekst en HR-beelden:
https://www.miespr.nl/berbel-download-berbel-kookplaatafzuiging-downline-infinity-wint-if-design-award