Blog

Geberit SPA-moment Hotel Okura Amsterdam

  • 23 juli 2021

Wat is er fijner dan je in de watten te laten leggen na een uitdagend jaar? Niks! Daarom hebben we de eerste mogelijkheid gegrepen en een selectief aantal persrelaties uitgenodigd voor een kleinschalig en exclusief Geberit SPA-moment in Hotel Okura Amsterdam.

De imposante Imperial Suite, een suite van twee etages incl. een eetzaal, bioscoop, twee lounges, luxe slaapkamers met luxe badkamers en maar liefst vijf gasttoiletten, ieder voorzien van een Geberit AquaClean douchewc, was een dag lang ons domein. Al onze gasten, verdeeld over de ochtend en de middag, hadden hun eigen persoonlijke planning met behandelingen.

Vanwege het super-de-luxe karakter van deze dag en de nadere kennismaking met Geberit en de Geberit AquaClean douchewc had elke gast gedurende haar verblijf een privé toiletruimte. Bij binnenkomst werd in deze privé toiletruimte één op één uitleg gegeven over de werking van de AquaClean douchewc en het reinigen met water. Tijdens het verblijf kon daardoor – in alle rust en privacy – het reinigen met water ervaren worden voor de meest optimale wellnessbeleving die dag.

En een wellnessdag was het! Verdeeld over de ochtend en de middag hebben we onze gasten laten ontspannen met een Swedish massage in de Nagomi Spa, een manicure- of pedicure behandeling en fantastisch eten & lekkere drankjes. Laat dat maar aan Hotel Okura over!

Natuurlijk was er ook tijd ingepland voor een Geberit-moment, waarbij mooie gesprekken gevoerd zijn over onze Westerse toiletgewoontes, hoe dit frisser en hygiënischer kan en hoe dit ervaren is.

Een geslaagde dag, waarbij de ervaring van een goede lichaamsverzorging centraal stond.

Na de lange periode van online meetings was deze exclusieve dag hét perfecte event. Waarbij het natuurlijk ook fantastisch was iedereen weer te zien!