Blog

Colour Event van The Little Greene Paint Company x ELLE Decoration

  • 18 november 2019

Afgelopen jaren organiseerden wij, samen met Little Greene en ELLE Decoration een kleinschalige masterclasses over hoe je kleur in je interieur kunt toepassen. Dit jaar werd het tijd voor een ‘groter’ Colour Event, opgesplitst in twee sessies. Zaterdag 16 november kwamen in totaal een kleine 100 kleurenliefhebbers samen om de kunst af te kijken van de pro’s en te leren hoe je als een echte interior designers kleuren kiest.

Ruth Mottershead en Jenny Luck, kleurenexperts van Little Greene, trapten af met een interactieve sessie over kleurgebruik, tips & trucks en trends. Hierbij speelden zij in op de persoonlijke kleurenkwesties die de deelnemers van te voren hadden ingestuurd.

Vervolgens konden de deelnemers direct de theorie toepassen in de praktijk: in groepjes gingen zij zelf aan de slag met een kleurenopdracht. 

In 3 uur tijd spijkerden Ruth & Jenny hen bij over alles wat ze moesten weten over kleur. Na afloop werd er een goedgevulde goodiebag meegegeven, inclusiefs proefpotjes en de nieuwste ELLE Decoration, zodat de deelnemers direct thuis aan de slag konden gaan! 

Een succesvolle & inspirerende dag!