Blog

Eerste persontbijt ETC is een feit!

  • 26 oktober 2018

Ondanks dat het zonnetje nog volop schijnt, is de herfst al begonnen! Dit betekent niet alleen dat we richting het dikke truienseizoen gaan, maar ook dat de nieuwe najaarscollecties worden gepresenteerd. En zo ook in ETC Design Center Europe. Maandag 17 september nodigden wij relevante persrelaties uit voor een informatief persontbijt voorafgaand aan de eerste editie van de ETC Design Experience: hét evenement voor de interieurprofessional, waar zij kennis maken met de nieuwe najaarscollecties van de meer dan 90 ETC exposanten.

Genietend van een overheerlijk ontbijt in de ETC Design Lounge, maakten de uitgenodigde vak- en consumentenpers kennis met ETC Design Center Europe en de kwaliteitsslag die ETC heeft ondergaan. “De afgelopen jaren heeft ETC zicht ontwikkeld tot hét professionele design center van Europa”, aldus eigenaar Len de Koster. Zo sprak hij met trots over de entree van ETC, die onlangs voorzien is van de prachtige ETC Library: een wisselend schouwspel waar onder meer boeken, stoffen, accessoires en meubelen een podium hebben gekregen. Ook is begin dit jaar de ETC Design Lounge geopend, waar het persontbijt plaatsvond. Met de opening van deze plek is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. “Naast inspiratiecentrum bieden wij (startende) professionals nu ook een vakkundige plek om kennis te verbreden middels de ETC Academy. De Academy biedt dit najaar een variërend en mooi programma van cursussen, trainingen en workshops, die door verschillende samenwerkingspartners gegeven worden”.

Na het ontbijt was er voor de pers de mogelijkheid om lezingen bij te wonen en de nieuwe najaarscollecties van het gevarieerde aanbod aan high-end interieur- en exterieurmerken te bewonderen op de stands zelf. Uiteraard ging de pers naar huis met een persbericht gevuld met deze noviteiten. Al met al een succesvolle en fijne dag vol najaar interieurinspiratie!

.