Sterrenlunch voor lancering slimme oven

Een letterlijk kijkje in de keuken. Dat bood ATAG – het Nederlandse premiummerk voor keukenapparatuur – aan interieur- en foodredacteuren tijdens de exclusieve perslancering van de nieuwe ATAG 8-serie ovens,. In het nieuwe ATAG Live Experience Center kregen de gasten een fascinerend inkijkje in de wereld achter het ontwerp. Vincent Hofstee, Head of Design bij ATAG, en industrieel ontwerper Karen Ratering deelden inzichten over consumentengedrag en de keuzes achter hun nieuwste huzarenstukje.
De nieuwe 8-serie ovens zijn ontworpen voor kookliefhebbers die streven naar perfectie en thuis willen koken als een chef. Voor de nodige inspiratie kregen de gasten een verfijnde 5-gangenlunch geserveerd van Michelin-sterrenchef Niven Kunz en zijn brigade van restaurant Triptique. Niven nam de aanwezigen ondertussen mee in zijn kookfilosofie, Dutch Cuisine en zijn liefde voor groenten.
Om de Nederlandse roots van ATAG te onderstrepen, gaven we het event een extra Hollands tintje. Iedere gast ontving een boodschappentas vol kraakverse Hollandse groenten - met de klei nog aan de aardappels - van lokale telers geselecteerd door Niven. Plus het kookboek van de sterrenchef. Zo kan iedereen de chef in zichzelf ontdekken.