Geberit, Persberichten

TOPSTUK

  • 16 augustus 2018

Gemaakt van glas, leisteen of custom made – de nieuwe Geberit bedieningsplaat Sigma21

Nieuwegein, augustus 2018 – Voor iedere smaak is er een juiste bedieningsplaat te vinden binnen het uitgebreide assortiment van Geberit. Verschillende materialen, vormen en kleuren, en allerlei varianten in oppervlak bieden volop mogelijkheden om ieder toilet of elke badkamer de gewenste stijl te geven. Met het topstuk Sigma21 is er een nieuw lid aan de bedieningsplatenfamilie toegevoegd. Met de Sigma21 introduceert Geberit een bedieningsplaat met ronde spoelknoppen, uitgevoerd in de hoogste kwaliteit tot nu toe.

Pure esthetiek
De nieuwe bedieningsplaat Sigma21 is verkrijgbaar in verschillende glasversies of – een primeur voor Geberit – in het natuurlijke materiaal Braziliaans leisteen.Daarnaast kunnen individuele wensen van de klant worden gerealiseerd. Zo kan er ook een afbeelding of een ander gewenst materiaal verwerkt worden in de bedieningsplaat.De Sigma21 heeft een 2-toets bediening voor een grote en kleine spoeling. Het ontwerp is gebaseerd op de bestaande bedieningsplaat Sigma20 en verkrijgbaar in drie kleuren glas: zwart, wit en zandgrijs. De glazen Sigma21 maakt indruk vanwege een speciale slijping, die het licht op geraffineerde wijze reflecteert. Met de uitvoering ‘Mustang Slate’, uitgevoerd in Braziliaans leisteen, is er voor het eerst ook een natuurlijk materiaal in het assortiment opgenomen.

Meer informatie over Geberit Sigma21 is te vinden op www.geberit.nl

______________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor vragen, informatie, beelden en brochures kunt u contact opnemen met:MIES PR, Michelle de Ruiter, Michelle@miespr.nlof tel: +31 6 45740465.