Little Greene, Persberichten

Think Pink in oktober!

  • 24 september 2018

Little Greene steunt opnieuw Pink Ribbon tijdens de Borstkankermaand

Voor het derde jaar op rij steunt de Britse verf- en behangfabrikant The Little Greene Paint Company de Nederlandse liefdadigheidsinstelling Pink Ribbon, om daarmee de Borstkankermaand bij te staan en te promoten. Gedurende de hele maand oktober zullen Little Greene klanten diegenen steunen wiens leven is beïnvloed door borstkanker.

Ter ondersteuning van de Borstkankermaand doneert Little Greene in de maand oktober 2018 50 cent van elk verkocht verfblik én behangrol rechtstreeks aan Pink Ribbon. Dit geldt voor verfblikken en behangrollen, die verkocht worden via de dealers van Little Greene in Nederland en via haar website www.littlegreene.nl. Met dit geld support Little Greene onderzoek op het gebied van borstkanker en de behandeling ervan.

In 2017 waren in Nederland ruim 17.500 diagnoses van borstkanker. Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker, met als doel een beter en langer leven voor (ex-) borstkankerpatiënten. Pink Ribbon heeft inmiddels meer dan 200 onderzoeken en projecten gefinancierd.

Managing Director David Mottershead: “We zijn verheugd om Pink Ribbon dit jaar opnieuw te steunen. Vorig jaar hebben onze dealers en klanten een mooie bijdrage geleverd aan het verbeteren van de levenskwaliteit van borstkankerpatiënten. Dat willen we dit jaar weer doen. Bij dezen een oproep aan onze Nederlandse klanten om zoveel mogelijk geld op te halen voor Pink Ribbon om het belangrijke werk dat zij doen te financieren.”

Willemijn van den Berg, Relatiemanager Pink Ribbon: “We zijn blij dat ook dit jaar Little Greene weer een actie voor Pink Ribbon organiseert. Met de bijdrage maken we meer borstkankeronderzoek mogelijk. Dat is nog steeds hard nodig, want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker.”

Voor meer informatie over Pink Ribbon kan contact op worden genomen met Annebel Schipper, tel: 020-570 05 38 of email: annebelschipper@pinkribbon.nl

Meer informatie over Little Greene, waaronder de Pink verfcollectie, is te vinden op www.littlegreene.nl.