Geberit, Persberichten

Sphinx VariForm-wastafels

  • 19 maart 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stijlvol met veel combinatiemogelijkheden

Nieuwegein, maart 2018 – Sphinx weet als geen ander, dat de wastafel het middelpunt van elke badkamer is. Daarom introduceert het merk een serie moderne VariForm-wastafels, die qua design in vrijwel elke badkamer passen. Deze nieuwe slanke wastafels geven de badkamer een tijdloze uitstraling en zijn door de royale diepte fijn in het gebruik. De nieuwe serie VariForm-wastafels is in een groot aantal maten en vormen verkrijgbaar en mogelijk als opzet-, opbouw- en onderbouwwastafel. Daarmee biedt het portfolio bijzonder veel mogelijkheden voor de vormgeving van wasgelegenheden, zowel van openbare sanitaire ruimten als hotel- en privébadkamers.

Elegantie met een slanke rand
De keramische wastafels zijn tijdloos mooi door hun slanke rand. Ze hebben een cirkelvormig, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig ontwerp en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor ze qua design en afmeting in vrijwel elke badkamer passen. Omdat niet iedere wasgelegenheid hetzelfde is, zijn de VariForm-wastafels verkrijgbaar als opzet-, opbouw- en onderbouwwastafel. En bovendien verkrijgbaar met kraan- én overloopgat of zonder kraan- en overloopgat. Naargelang de situatie, wens en technische mogelijkheden kan de kraan op de wastafel of op het wastafelblad worden bevestigd. Of als wandkraan aan de muur. 

Goede ergonomie dankzij de ruime diepte
Kenmerkend voor alle VariForm-wastafels is de royale diepte, die veel comfort biedt. Het hoogwaardige sanitairkeramiek van de wastafels is barst- en krasvrij en onderhoudsvriendelijk. Ook bij intensief gebruik, blijven de wastafels heel lang mooi.

Opbouwwastafel
Het Sphinx VariForm-portfolio bevat ook esthetische opbouwwastafels. Deze worden halverwege in het blad geplaatst, waardoor de wastafel boven het wastafelblad uitsteekt. Hierdoor blijft er veel ruimte rondom de wastafel over. De semi-verzonken ronde wastafel heeft een diameter van 40 cm. De ovale opbouwwastafel is verkrijgbaar in de afmetingen 55×40 cm, 55×45 cm en 60×48 cm. De ellipsvormige wastafel is te verkrijgen in de maat 60×40 cm en de rechthoekige versie in de afmetingen 55×40 cm en 55×45 cm.

Onderbouwwastafel
Wie op zoek is naar meer aflegruimte in de badkamer hoeft niet verder te zoeken. Een onderbouwwastafel is dan een ideale oplossing. De wastafel wordt aan de onderkant van het wastafelblad bevestigd en afgedicht met siliconen, waardoor er veel aflegruimte bovenop het wastafelblad ontstaat. Dankzij deze installatiemethode zijn de wastafels ook heel gemakkelijk schoon te maken. De onderbouwwastafel is verkrijgbaar in een rond ontwerp met een diameter van 33 cm. De ovale onderbouwwastafel is 50×40 cm. De ellipsvormige wastafel is verkrijgbaar in de maat 55×40 cm en de rechthoekige uitvoering in de afmeting 50×40 cm.

Met de VariForm-wastafels biedt Sphinx stijlvolle wastafels in alle vormen, maten en varianten.

Meer informatie over Sphinx VariForm is te vinden op www.sphinx.nl.

________________________________________________________________

Noot voor de redactie
Voor vragen en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met MIES PR, Michelle de Ruiter, Email: michelle@miespr.nl of tel. +31 (0)6-45740465.

Downloadlink voor tekst en Hi-Res beelden:

https://www.miespr.nl/sphinx-download-sphinx-variform-wastafels/

BewarenBewaren

BewarenBewaren