Persberichten, Sphinx

Sphinx sponsort tv-programma ‘vt wonen – weer verliefd op je huis’

  • 12 maart 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sphinx Acanto schittert in toiletmetamorfose

Nieuwegein, maart 2018 – Het succesvolle metamorfoseprogramma ‘vt wonen – Weer verliefd op je huis’ is begonnen aan een nieuw seizoen. Dit jaar is de presentatie in handen van Kees Tol. In iedere aflevering laat een vt wonen styliste de bewoners weer verliefd worden op hun huis, door de inrichting compleet te restylen. Nieuw dit seizoen is de deelname van sanitairmerk Sphinx als sponsor van het programma. Naast de woonkamer en de hal, zal ook de toiletruimte een nieuw uiterlijk krijgen. Immers, het kleinste kamertje in huis is een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving van een interieur.

Het populaire tv-programma, voortkomend uit het gelijknamige interieurtijdschrift vt wonen, biedt al jaren inspiratie op de zondagavond. Nieuw dit jaar is Kees Tol als presentator, die Viktor Brand opvolgt, én Sphinx als sponsor. In aflevering 7, waarvan de uitzending op zondag 1 april zal plaatsvinden, verrast styliste Wendy de bewoners met een aanvullende toiletmetamorfose.

Toiletmetamorfose
In de metamorfose wordt gekozen voor de modulaire en flexibele Sphinx Acanto serie. Een nieuwe badkamerserie, die in het oog springt vanwege het doordachte opberggemak. Door inzicht te krijgen in hoe mensen zich gedragen in de badkamer, heeft Sphinx slimme opbergoplossingen ontwikkeld, waardoor alles op zijn plaats valt. Bovendien kan door een uitgebreide mix aan materialen, keuze in kleuren en het brede assortiment uit alle elementen een uiterst persoonlijke badkamerinrichting of toiletruimte ontworpen worden, ongeacht of de ruimte groot of klein is. Onmisbaar in een hedendaagse toiletruimte, en dus ook toegepast in de vt wonen toiletmetamorfose, is een Rimfree® wandcloset. Sphinx is grondlegger van de Rimfree® spoeltechniek; de ‘ouderwetse’ spoelrand ontbreekt in het closet, waardoor deze eenvoudig schoon te maken is.

Het programma ‘vt wonen – Weer verliefd op je huis’ wordt uitgezonden op zondagavond, 19.30 uur bij SBS6. www.vtwonen.nl/tv

Wil je meer informatie over Sphinx Acanto? Kijk dan op www.sphinx.nl/sphinx-acanto.

_____________________________________________________________

Noot voor de redactie:

Voor vragen en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met MIES PR, Michelle de Ruiter, Email: michelle@miespr.nl of tel. +31 (0)6-45740465.

Download-link tekst en Hi-res beelden:
www.miespr.nl/sphinx-download-sphinx-sponsort-tv-programma-vt-wonen-weer-verliefd-op-je-huis/

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren