Persberichten, Sealskin

Sealskin breidt collecties Brix en Carré uit met badkameraccessoires in trendy wit

  • 25 oktober 2022

Zaltbommel, oktober 2022 – RVS en chromen accessoires en kranen hebben jarenlang de badkamer gedomineerd. Inmiddels is het tijd voor meer kleur in de badkamer. Vijf jaar geleden was, vanuit de industriële trend, matzwart de eerste nieuwkomer en is inmiddels niet meer weg te denken: accessoires, kranen, toiletzittingen, douchewanden… matzwart is overal. In navolging hiervan zijn ook metallic kleuren, zoals koper en messing geïntroduceerd. Nu zien we minimalisme de badkamer binnenkomen met natuurlijke materialen, eenvoud in design en puur wit. Sealskin breidt daarom haar populaire Brix en Carré badkameraccessoire- collecties uit met witte items.

De kleur wit heeft vele positieve associaties, zoals zuiverheid, eenvoud, stilte, kalmte en netheid. Wit is dus dé kleur voor de badkamer en het toilet.

Sealskin Brix
De succesvolle Brix accessoirelijn is een style statement voor je badkamer en toilet. Met oog voor functionaliteit zijn de badkameraccessoires ontworpen als een waar decoratie-item voor de sanitaire ruimte. De serie is praktisch en stijlvol en bevat naast de gebruikelijke badkameraccessoires ook verrassende elementen, zoals wandkubussen en ladders. De serie is reeds verkrijgbaar in het zwart met enkele witte items. Sealskin voegt daar nu een nieuw wit wandrek aan toe. Het metalen wandrek met handdoekhouder kan op vele manieren worden gebruikt en ziet er niet alleen prachtig uit in je badkamer of toilet, het rek kan ook een mooie plek krijgen in je hal of slaapkamer. Het witte Brix wandrek is een allround must have.

Sealskin Carré
Sealskin Carré maakt van het handdoekrek een moderne blikvanger en ruimt je handdoeken mooi en eenvoudig op. Het minimalistische, vierkante ontwerp is open en brengt daardoor meer ruimtelijkheid in je badkamer. De collectie bestaat uit een vrijstaand handdoekrek, een 6-laas handdoekrek en een dubbel handdoekrek voor de wand. Alle drie de producten zijn vanaf nu ook in het wit te verkrijgen. Het industriële design krijgt hiermee een Scandinavische touch.

Na matzwart en metallic is het nu écht tijd voor puur wit!

Meer informatie over Sealskin en haar collecties is te vinden op: www.sealskin.nl