ETC Design Center, Persberichten

SAVE THE DATE

  • 19 december 2018

 

 

 

 

 

 

ETC Design Experience 4 en 5 februari 2019

Zodra de Kerst is gevierd en er geklonken is op een prachtig 2019 zijn, in ETC Design Center in Culemborg, alle ogen weer gericht op de nieuwe voorjaarscollecties. Exposanten pakken 4 en 5 februari uit en decoreren de stands volgens de nieuwste trends van voorjaar 2019. Ook is er tijdens de ETC Design Experience wederom de kans u te laten informeren en inspireren door lezingen en workshops. Deze vinden plaats in de sfeervolle ETC Design Lounge. Zet 4 en 5 februari alvast in de agenda, want dit is hét moment u te laten informeren over de laatste noviteiten en trends bij de meest vooraanstaande high-end interieur- en exterieurmerken.

Consumenteninspiratiedag zondag 3 februari
De zondag voorafgaand aan de ETC Design Experience vindt de Consumenteninspiratiedag plaats. Voor de consument is dit dé mogelijkheid om de wereld te betreden van interior designers en de interieurprofessional. Uiteraard bent u als professional ook van harte uitgenodigd ETC te bezoeken op deze Consumenteninspiratiedag.

Persinformatie en interview
Medio januari ontvangt u van ons een persbericht met daarin alle voorjaarsnoviteiten van ETC Exposanten vermeld. Op maandag 4 februari heeft u bovendien de mogelijkheid aan het einde van de ochtend een interview te plannen met Len de Koster (Directeur) en Ditte Kolijn (Managing Director). Neem daarvoor contact op met MIES PR, Michelle de Ruiter, michelle@miespr.nl.

www.etcdesigncenter.com

_________________________________________________________

Noot voor de redactie:

Voor vragen en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met MIES PR: Michelle de Ruiter, email: michelle@miespr.nl, tel: +31 (0)6-45740465.

Over ETC Design Center Europe
ETC Design Center Europe, gevestigd in meubelstad Culemborg, bundelt de krachten van alle exposanten; een zo compleet en gevarieerd mogelijk aanbod van kwalitatief hoogwaardige interieurmerken en -collecties wordt aan de bezoeker aangeboden. Aanvullend is ETC Design Center dé plek om vakkundige kennis op te doen middels de ETC Academy. Het design center biedt 15.000 m2wooninspiratie. Ruim 90 verschillende exposanten uit het hoge segment voeren gezamenlijk meer dan 500 verschillende interieur- en exterieurmerken. Periodiek is ETC tevens geopend voor consumenten voor het opdoen van inspiratie.