Geesa, Persberichten

Populaire Frame collectie van Geesa nu ook in Full Black

  • 2 juni 2020

Minimalistisch design met uitneembare planchetten

Geldrop, juni 2020 – De op de ISH 2019 gepresenteerde Frame badkameraccessoirecollectie van Geesa is uitgebreid met een Full Black variant. Frame Full Black is het antwoord op de voortdurende zwart trend in de badkamer. Waar eerder de planchetten van hoogwaardig kunststof al in het zwart mogelijk waren in combinatie met een chromen frame, is nu ook het chromen frame in het zwart te verkrijgen. Hierdoor is er een duidelijk zwart statement in de badkamer te maken. De serie biedt slimme en elegante opbergoplossingen door het combineren van functies binnen één accessoire. De naam dankt de collectie aan het frame, waarin kunststof planchetten in combinatie met andere accessoires zijn verwerkt. Het design is minimalistisch en de kunststof planchetten zijn uitneembaar. Hierdoor zijn deze gemakkelijk en hygiënisch schoon te maken. Door een subtiele afwatering zijn de planchetten en douchekorven van de slanke Frame collectie bij uitstek geschikt voor de bad- en doucheruimte. De populaire multifunctionele Frame collectie won in 2019 de iF Design Award.

De Frame planchetten en baskets variëren in diepte en toepassing. Voor elk badkamerontwerp is daardoor een passende accessoire te vinden. De kwalitatief hoogwaardige én recyclebare accessoires uit de Frame collectie zijn stijlvol, ingetogen en duurzaam in gebruik.

Combinatiemogelijkheden
Tijdens het ontwerpproces van de Frame collectie heeft Geesa zich laten sturen door de wensen van de klant wat betreft de beste combinatiemogelijkheden in accessoires en de daarmee gepaard gaande ruimtebesparing. Dit heeft geleid tot de volgende accessoires en combinatiemogelijkheden: planchetten in twee formaten, een diep planchet, een hoekplanchet, een planchet met zeepdispenser en handdoekhaak, een planchet met LED licht- en toiletrolhouder, een planchet met toiletrolhouder, een toiletborstelhouder, een basket, een groot planchet met handdoekhouder en een groot planchet met basket en handdoekhouder. Deze laatste is bij uitstek toe te passen bij inloopdouches. Al deze accessoires zijn nu ook verkrijgbaar in een compleet matzwarte combinatie.

Verborgen en snelle bevestiging
De Frame collectie kent een verborgen bevestiging en is snel te monteren. Slechts twee tot vier schroeven zijn nodig voor de wandbevestiging. De uitneembare kunststof inzet is uitgerust met rubberen onderdelen. Handig voor thuis en belangrijk bij toepassing in bijvoorbeeld cruiseschepen, om trillen van de onderdelen te voorkomen. De Frame collectie is een toekomstbestendige, stijlvolle collectie vanwege de multifunctionaliteit, het tijdloze design en de mogelijkheid de uitneembare planchetten en baskets schoon te maken.

Frame Full Black is vanaf heden verkrijgbaar. Meer informatie is te vinden op www.geesa.com.

____________________________________________________________________________