Persberichten, XTRARM

Plaats je flatscreen op een voetstuk met de nieuwe XTRARM tv standaards

  • 9 maart 2021

Flexibel, functioneel en ruimtebesparend

Houten, maart 2021 – Maak van je flatscreen dé eyecather in jouw woonkamer door deze op een fraaie vloerstandaard te plaatsen. Overal in huis kan de standaard worden neergezet. Er hoeft niet meer in muren geboord te worden en ook een groot en duur tv-meubel is overbodig. Met een standaard voor je televisie kan je overal ontspannen tv kijken. De tv standaards van het nieuwe merk XTRARM zijn flexibel en zeer robuust in het gebruik. Zo is de televisie gemakkelijk in hoogte te verstellen, wat ideaal is voor de beste kijkhoogte, en worden de snoeren netjes in de standaard weggewerkt. XTRARM tv standaards hebben een groot draagvermogen en zijn daarmee geschikt voor zowel kleine als grote formaten flatscreens, tot wel 65 inch. Binnen de collectie is er een ruime keuze aan materialen, finishes en stijlen, waardoor het merk altijd een juiste tv standaard biedt voor ieder interieur.  

Een standaard voor je flatscreen is een uitstekende keuze wanneer je veel ramen of hoeken in huis hebt, je de televisie gemakkelijk wilt verplaatsen of in hoogte wilt verstellen. Het vinden van de juiste vloerstandaard is belangrijk. Er moet rekening gehouden worden met het gewicht en het formaat van de flatscreen en natuurlijk de persoonlijke smaak.

Het design
Televisiestandaards zijn een snelle, eenvoudige en fraaie oplossing voor elk interieur. Door de keuze in kleur, materiaal en stijl binnen de XTRARM-collectie is de tv standaard aan te passen aan jouw interieurstijl en wordt de televisie integraal onderdeel van de inrichting. De XTRARM vloerstandaard is verkrijgbaar in een trendy driepoot – in blank beukenhout of rank zwart staal -, in een moderne ronde voet van staal en hout – in de finish zwart, wit, beukenhout, beuken houtprint of een grijze houtprint – en in een robuuste vierkante voet met afgeronde hoeken, vervaardigd van staal en MDF in een zwartgrijze houtprintafwerking.

Hoge functionaliteit
Naast het fraaie design is een hoge functionaliteit kenmerkend voor het merk. Behalve de flexibel in hoogte instelbare beugels, voor de optimale kijkpositie, zijn bijna alle standaards 360° graden draaibaar. Opvallend is het enorme draagvermogen van de vloerstandaards, tot maximaal 40 kg. Dit zorgt ervoor dat de XTRARM vloerstandaards uiterst stabiel zijn en geschikt voor bijna alle televisies, tot en met 65 inch. Ook aan de kabels is gedacht. Deze zijn netjes weg te werken in de standaard, voor een opgeruimd en strak beeld. De XTRARM tv standaards worden standaard geleverd inclusief montage set.

Ben je op zoek naar een andere oplossing voor jouw TV? Kijk dan ook eens naar de andere XTRARM oplossingen.
XTRARM is een merk van USA2NL en verkrijgbaar via diverse webshops als  www.debeugelknaller.nl en via diverse retailers.

Downloadlink voor tekst en HR-beelden:
https://www.miespr.nl/download-plaats-je-flatscreen-op-een-voetstuk-met-de-nieuwe-xtrarm-tv-standaards/