Geberit, Persberichten

De nieuwe Geberit CleanLine douchegoot: doordacht tot in detail

  • 20 mei 2015

2015 Bathroom 01 H CleanLine60 Ad visual B2C_bigview

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De douchegoot voor inloopdouches biedt eenvoud en schoonheid

Nieuwegein, mei 2015 – Open inloopdouches zijn mateloos populair. Reden voor Geberit om nieuwe douchegoten te ontwikkelen, die zich door hun strakke design en eenvoudige reiniging onderscheiden en net zo eenvoudig te installeren zijn als een gewone vloerafvoer. De Geberit CleanLine douchegoot is in alle opzichten innovatief. De platte sifon heeft een hoge water afvoercapaciteit, is eenvoudig aan te passen aan de afmetingen van de douchevloer, is in een handomdraai schoon te maken en heeft een unieke afdekkingsfolie om het risico op lekkage tot een minimum te beperken – in ieder detail schuilt toonaangevende sanitairtechniek.

Eenvoud en schoonheid
De Geberit CleanLine douchegoot kan zowel tegen de douchewand als in het midden van de vloer ingebouwd worden. De goot van geborsteld rvs is verkrijgbaar in drie verschillende varianten en twee verschillende lengtes (0,9 of 1,3 meter). Bij het inbouwen is de lengte van CleanLine direct aan te passen aan de afmetingen van de douchevloer. De ingebouwde douchegoot is een open profiel waarin het water wordt opgevangen om in de afvoer te verdwijnen. Dit alles zorgt ervoor dat de innovatieve Geberit CleanLine douchegoot in een oogwenk weer schoon is. Wie ooit een doorsnee douchegoot heeft schoongemaakt, weet hoeveel vuil zich kan ophopen onder de afdekplaat. De nieuwe Geberit douchegoot rekent op elegante wijze af met deze hygiënekwestie. De CleanLine heeft geen verborgen richeltjes of moeilijk bereikbare hoekjes. Bovendien is het afdekplaatje met de geïntegreerde kamvormige haarzeef in een handomdraai te verwijderen en te reinigen.

Altijd dicht
De grootste uitdaging, namelijk het creëren van een permanente afdichting, is met deze nieuwe douchegoot eenvoudiger te overwinnen dan ooit. De afdichtingsfolie is namelijk fabrieksmatig aan de afvoer bevestigd, en kan daardoor makkelijker verwerkt worden in de douchevloer. Dat scheelt tijd en stress en beperkt het risico op lekkage tot een minimum.

Meer informatie is te vinden op www.geberit.nl/cleanline.

_____________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor vragen, informatie, beelden en brochues kunt u contact opnemen met:
MIES PR, Michelle de Ruiter, Michelle@miespr.nl of tel: +31 6 45740465.

Downloadlink tekst en beelden:

https://www.miespr.nl/geberit-download-de-nieuwe-geberit-cleanline-douchegoot/

Over Geberit
De wereldwijd opererende Geberit groep is Europees marktleider op het gebied van sanitaire installatietechniek. Geberit opereert als een geïntegreerde groep met een sterke lokale aanwezigheid in de meeste Europese landen en biedt de beste waarde als het gaat om sanitaire installatietechnologie en badkamer keramiek. Op 35 locaties bevinden zich productiefaciliteiten, waarvan er zes buiten Europa gevestigd zijn. Het hoofdkantoor van de groep bevindt zich in Rapperswil-Jona, Zwitserland. Met ruim 12.000 medewerkers in meer dan 40 landen, genereert Geberit een netto-omzet van CHF 2,9 miljard. De Geberit aandelen zijn genoteerd op de SIX Swiss Exchange; in 2012 is het Geberit aandeel opgenomen in de SMI (Swiss Market Index).

2015 Bathroom 01 CleanLine60 V2 feet_bigview

2015 Bathroom 01 H CleanLine60 Ad visual B2C_bigview2015 Bathroom 01 G2 hand CleanLine60_bigview