Paint & Paper Library, Persberichten

Paint & Paper Library introduceert nieuwe kleurentools

  • 4 april 2023

Het Britse verfmerk Paint & Paper Library heeft een nieuwe Fan-deck en Colour Atlas ontwikkeld. Naast de Paint & Paper Library-kleurenkaart biedt het merk hiermee meerdere tools ter inspiratie en hulp bij het kiezen van kleur voor creatieve interieurprojecten.

COLOUR ATLAS
In de Colour Atlas zijn de 180 rijk gepigmenteerde tinten van Paint & Paper Library opgenomen. Deze kleurentool geeft deskundige kleurbegeleiding aan ontwerpers en huiseigenaren. Naast waardevol kleuradvies biedt het bijpassende kleursuggesties bij elke verfkleur in het palet, afhankelijk van de interieurstijl, die je wilt creëren. Voor een tonaal, gebalanceerd kleurenschema worden in de Colour Atlas diverse tinten getoond van de verwante ‘Architectural Colours’. ‘Klassieke’ kleurencombinaties zijn geselecteerd op basis van tijdloze designprincipes, om zo een ruimte te creëren met een lange levensduur en een uitstekende kleurbalans. Voor de ‘moderne’ benadering zijn gedurfde combinaties opgenomen voor kleurenschema’s, die echt impact maken.

FAN-DECK
Paint & Paper Library’s nieuwe Fan-deck (kleurenwaaier) toont de ‘Original Colours’ en ‘Architectural Colours’, gepresenteerd in een handzame, elegante opbergbox voor eenvoudig gebruik. De kleurstalen hebben een afmeting van 125mm x 60mm x 53mm en kunnen uitgewaaierd worden. De kleurstalen zijn zo georganiseerd dat ze het kleurenpalet weerspiegelen, zoals het wordt gepresenteerd op de Paint & Paper Library-kleurenkaart. De Fan-deck is daarmee ideaal om op een gemakkelijke manier uitgebalanceerde kleurenschema’s te maken.

Andy Greenall, Paint & Paper Library: “Paint & Paper Library biedt inspiratie, kleurexpertise en ontwerpideeën voor binnenhuisarchitecten, architecten, bestekschrijvers en veeleisende huiseigenaren wereldwijd en heeft een ongeëvenaard inzicht in kleurbalans, sfeer en licht in hedendaagse interieurs.

Het kiezen van kleuren voor een interieur moet een boeiend en creatief proces zijn. Deze handige en praktische nieuwe tools zijn een fantastisch uitgangspunt voor elk interieurproject en zullen hopelijk een echte aanwinst zijn voor de decoratietoolkit van interieurontwerpers en huiseigenaren.”

Meer informatie over de Paint & Paper Library Colour Atlas en Fan-deck vind je op www.paintandpaperlibrary.com.

____________________________________________________________

Downloadlink HR-beelden en tekst:
https://www.miespr.nl/paint-paper-library-download-paint-paper-library-introduceert-nieuwe-kleurentools/