Geberit, Persberichten

Op Festival Interieur laat Geberit interieurprofessionals ultiem toiletcomfort ervaren 

  • 15 juni 2023

Nieuwegein, juni 2023 – Festival Interieur draait om trends, inspiratie en beleving. En daarom neemt Geberit de interieurprofessional tijdens dit festival mee op ontdekkingsreis. Luxe Geberit gasttoiletten nodigen professionals uit het toilet van de toekomst te ontdekken; de AquaClean douchewc.

Zelf ervaren
Voordat je als interieurprofessional een product aanschaft of adviseert aan klanten is het verstandig eerst zelf het product te ervaren. Op het festivalterrein zijn daarom twee luxe Geberit gasttoiletten aanwezig, voorzien van AquaClean douchewc’s. De nodige sanitaire stop wordt op deze wijze direct gecombineerd met een unieke wellness-ervaring.

Want een douchewc reinigt je onderlichaam namelijk na het toiletgebruik automatisch met warm water. De ingebouwde douchefunctie is te bedienen met de afstandsbediening of via de smartphone. Aanvullende functies verhogen het toiletcomfort verder, zoals een warmelucht föhn voor het drogen van de billen, geurzuivering voor frisse lucht in en rondom het toilet, de ladydouche voor de intieme zone van de vrouw, een voorverwarmde bril, een oriëntatielichtje of zelfs het automatisch openen en sluiten van de wc-deksel.

Waarom een AquaClean douchewc?
Aanvullend op de toiletervaring staan er op het festival ook hostes klaar om meer informatie over de douchewc, de voordelen en de mogelijkheden te geven. Bij het ontwerpen of verbouwen van een badkamer draait namelijk alles tegenwoordig om comfort en wellness. Ook interieurprofessionals ervaren de veranderende vraag. De transformatie naar een wellness-oase houdt niet op bij een infrarood douche en een doordacht ontwerp qua indeling, kleuren en materialen. Wellness op het toilet blijkt een belangrijke toevoeging. We gebruiken het toilet namelijk meerdere keren op een dag en onze aandacht voor lichamelijke verzorging en -hygiëne wordt met de dag groter. Dus waarom nog onhygiënisch reinigen met wc-papier als je ook net zo schoon kunt zijn, zoals je bent na het nemen van een douche?

Geberit biedt met de AquaClean Mera, Sela en Tuma drie modellen douchewc’s, waarmee voor elke situatie en elk budget een juiste comfortkeuze gemaakt kan worden. We nodigen iedere interieurprofessional uit om de douchewc te komen ervaren op Festival Interieur op vrijdag 23 juni bij Buitenplaats Netl in Kraggenburg.

www.geberit-aquaclean.nl

_________________________________________________________________

Downloadlink HR-beelden en tekst:
https://www.miespr.nl/geberit-download-op-festival-interieur-laat-geberit-interieurprofessionals-ultiem- toiletcomfort-ervaren/