ETC Design Center, Persberichten

Ontdek de exclusieve collectie voor het winterklaar maken van je interieur

  • 30 oktober 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

ETC Consumenteninspiratiedag op 18 november biedt workshops, lezingen en interieuradvies

Culemborg, oktober 2018 – In de aanloop naar het winterseizoen opent ETC Design Center Europe haar deuren weer voor de consument. Op zondag 18 november vindt de speciale Consumenteninspiratiedag plaats. Wat normaal het toneel is voor de interieurprofessional en de interieurarchitect, is op deze dag het interieurwalhalla voor de consument. Naast het gevarieerde aanbod aan exclusieve interieur- en exterieurmerken en -collecties, biedt het programma van lezingen, workshops en interieuradvies de nodige inspiratie voor het interieur thuis. ETC Design Center Europe in Culemborg is op de Consumenteninspiratiedag op 18 november geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Meubelen, verlichting, stoffen, verf, wandbekleding, buitenmeubelen, vloerbekleding en woonaccessoires; alle ingrediënten zijn in ETC Design Center aanwezig om het interieur klaar te maken voor het winterseizoen. Tijdens de Consumenteninspiratiedag biedt het design center extra tools, waarmee een exclusief elan aan het interieur kan worden gegeven.

Lezingen & Workshops
Hoe vertel je jouw levensverhaal in je interieur? Patrick Kooiman, bekend van designblog Interiorator, interviewde voor zijn nieuwe boek VOLUME vooraanstaande internationale stijlexperts voor de beste insidertips. Tijdens een unieke lezing deelt Patrick deze waardevolle informatie. Aan het begin van de middag geeft Patrick O’Donnell, International Colour Consultancy Manager bij Farrow & Ball, handige tips over hoe de negen nieuwe verfkleuren van het merk toe te passen zijn in het interieur. Na deze colour talk wordt de dag afgesloten met een workshop van Meester bloembinder Paul Jongerius. Na een korte introductie gaat Paul samen met de aanwezigen aan de slag met het creëren van een winterse krans. Paul Jongerius weet door zijn aanstekelijke enthousiasme en joie de vivre uitstekend te adviseren en te inspireren.

Interieuradvies
Verhuizen, verbouwen of simpelweg niet weten hoe de gewenste sfeer in huis gecreëerd kan worden? ETC Design Center Europe heeft de handen ineengeslagen met enthousiaste interieurprofessionals die de helpende hand bieden bij elk interieurvraagstuk. Osiris Hertman, Shima Ganesh, Daniela Cupello en het duo Wim en Anne-Bauk van der Spek staan op de Consumenteninspiratiedag klaar voor een kosteloos consult van 30 minuten. Aanmelden hiervoor kan via de ETC website.

Toegang & service
Toegang tot de ETC Consumenteninspiratiedag verkrijgen consumenten door het aanschaffen van een toegangskaart, welke online te koop is. ETC is op zondag 18 november geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren kan voor de deur of op een naast gelegen P+R. Shuttlebussen vervoeren bezoekers van en naar het design center.

Meer informatie over de Consumenteninspiratiedag, het programma van lezingen & workshops en het inschrijven voor het interieurconsult is te vinden op: www.etcdesigncenter.com/consumenten-inspiratiedag.

____________________________________________________________

Noot voor de redactie:

Voor vragen en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met MIES PR:
Michelle de Ruiter, email: michelle@miespr.nl, tel: +31 (0)6-45740465.
Wendy de Graaff, email: wendy@miespr.nl, tel: +31 (0)6-15298836.