Geesa, Persberichten

Nieuw: Brushed Gold en Brushed Black Metal badkameraccessoires van Geesa

  • 7 mei 2020

Geesa introduceert geborsteld gouden en -zwartmetalen Nemox accessoires voor badkamer en toilet

Geldrop, mei 2020 – In de badkamer van nu wordt steeds meer gespeeld met materiaalkleuren. Waar het eerst voornamelijk chroom en RVS was, zien we nu steeds meer diversiteit in kleur en afwerking: matzwart gekleurde kranen, messing waskommen, champagnekleurige douche-afvoeren. Een geborstelde finish krijgt bovendien steeds vaker de voorkeur boven een glanzende afwerking. Geesa brengt daarom haar succesvolle Nemox collectie, naast chroom, geborsteld RVS en matzwart, nu ook uit in Brushed Gold en Brushed Black Metal. De matte, elegante en toch stoere uitstraling van deze accessoires geven de badkamer en het toilet een stijlvol eigentijds karakter.

Een krachtig ontwerp zonder opsmuk, dat is waar de Nemox-collectie van Geesa voor staat. De serie onderscheidt zich door rechte lijnen en een eenduidige vormentaal. Door het minimalistische design past Nemox prachtig in een moderne badkamer. Door de toevoeging van de nieuwe metaalkleuren is Nemox een trendy allrounder geworden.

Nemox Brushed Gold
De nieuwe matgouden Nemox-accessoires zorgen voor een luxe ‘on trend’ uitstraling, zonder te veel op de voorgrond te treden. De Nemox Brushed Gold accessoires zijn vervaardigd van RVS en hebben een hoogwaardige, geborsteld gouden finish. De smaakvolle serie bestaat uit een badgreep, wandhanddoekhouders, een toiletrolhouder met- en zonder klep, een toiletborstelhouder muubevestigd, een wandhaakje, een basket en een sanitary bag dispenser. Medio 2020 wordt de serie uitgebreid met een zeepdispenser. Deze matgouden accessoires passen in zowel een zachte, pastelkleurige badkameromgeving als in een badkamer met zwart-wit kleurstelling. Nemox Brushed Gold is een fraaie toevoeging voor zowel modern-klassieke als trendy sanitaire ruimtes.

Nemox Brushed Black Metal
Naast de luxe nieuwe matgouden finish is ook een matte zwartmetalen finish toegevoegd. Zwart in de badkamer en het toilet krijgt hiermee een nieuwe dimensie. De uitstraling is stoer, industrieel en toch verfijnd. De Nemox Brushed Black Metal is eveneens vervaardigd van RVS en heeft een hoogwaardige, geborsteld zwartmetalen finish. Deze serie bevat, net als Nemox Brushed Gold, een badgreep, wandhanddoekhouders, een toiletrolhouder met- en zonder klep, een toiletborstelhouder muubevestigd, een wandhaakje, een basket en een sanitary bag dispenser. Ook deze serie wordt medio 2020 uitgebreid met een zeepdispenser. Deze stoere geborstelde zwartmetalen accessoires voelen zich thuis in zowel een industrieel badkamerontwerp als in een sober chique badkameromgeving.

Voor welke uitstraling je ook kiest, de Nemox accessoirecollectie van Geesa biedt voor elke badkamerstijl een passende finish.

Meer informatie is te vinden op www.geesa.com.