Little Greene, Persberichten

Little Greene zet steun aan Pink Ribbon tijdens borstkankermaand oktober voort

  • 25 september 2023

Oktober is borstkankermaand. Ook dit jaar voert Little Greene zijn jaarlijkse campagne om Pink Ribbon te steunen. Dit doet Little Greene door gedurende de hele maand oktober 2023 een deel van de Nederlandse verkoopopbrengsten te doneren aan deze belangrijke liefdadigheidsinstelling.

De gehele borstkankermaand oktober steunt Little Greene internationaal meerdere goede doelen, die de nodige hulp bieden aan mensen die getroffen zijn door borstkanker. In Nederland steunt Little Greene de borstkankermaand door € 0,50 van elk verkocht verfblik én elke verkochte behangrol te doneren aan Pink Ribbon. Dit geldt voor alle verfblikken en behangrollen, die geheel oktober 2023 worden verkocht via de Little Greene-dealers in Nederland en via www.littlegreene.nl. In de maand oktober helpen klanten van Little Greene dus actief mee om onderzoek op het gebied van borstkanker en de behandeling ervan te steunen.

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. Jaarlijks zijn dat bijna 16.000 diagnoses. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. Ze halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen ze er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken.

Ruth Mottershead, Creative Director Little Greene: “Elk jaar word ik tijdens borstkankermaand oktober weer verrast door de fantastische steun van onze klanten en dealers. Het is geweldig om te zien hoe ons hele team zich inzet en zich achter zo’n waardevolle campagne schaart om geld in te zamelen voor noodzakelijk borstkankeronderzoek en de nazorg van borstkankerpatiënten. We streven ernaar weer een mooi bedrag aan de essentiële liefdadigheidsinstelling Pink Ribbon te doneren.”

Indira Balgobind, Brandmanager Pink Ribbon: “Super dat Little Greene weer in actie komt voor Pink Ribbon. Een bijzonder jaar, want Pink Ribbon bestaat 20 jaar in Nederland. 20 Jaar waarin we veel hebben bereikt. Maar nog altijd overlijden er jaarlijks zo’n 3.000 mensen aan de gevolgen van borstkanker. Dat maakt ons extra gemotiveerd ons werk voort te zetten. We vinden het heel fijn dat Little Greene ons daarin steunt.”

Meer informatie over Little Greene is te vinden op www.littlegreene.nl. Kijk op www.pinkribbon.nl voor meer informatie over Pink Ribbon.

_______________________________________________________________________________________

Downloadlink HR-beelden en tekst:
https://www.miespr.nl/little-greene-download-little-greene-zet-steun-aan-pink-ribbon-tijdens-borstkankermaand-oktober-voort/