Little Greene, Persberichten

Little Greene introduceert nieuwe twin fan-deck

  • 8 maart 2022

Handige Little Greene-kleurenwaaierset in één compacte box

Little Greene heeft een compacte twin fan-deck gelanceerd: twee nieuwe kleurenwaaiers vormen een handig paar en zitten gezamenlijk in een mooie, handzame presentatiebox voor eenvoudig gebruik. Tezamen presenteren de kleurenwaaiers 196 Little Greene-verfkleuren, verdeeld over de Colours of England en Colour Scales.

Met de nieuwe Little Greene twin fan-deck heb je het volledige, huidige palet van 196 Little Greene-kleuren binnen handbereik. De compacte box bevat een set van twee kleurenwaaiers. Eén kleurenwaaier bevat de huidige 128 Colours of England-tinten, welke voor het gebruiksgemak op nummervolgorde weergegeven zijn. De andere bevat de Colour Scales-collectie, gegroepeerd op kleurfamilie en van licht naar donker gepresenteerd, waardoor het scala aan tonale kleuren tezamen te zien zijn. De Colour Scales- waaier bevat ook de kleuren uit de STONE-collectie en GREY- collectie.

De Little Greene twin fan-deck is een handige ontwerptool voor interieurontwerpers en huiseigenaren om zowel harmonieuze als dynamische kleurencombinaties te ontdekken en te creëren. De kleurenwaaiers maken het zeer gemakkelijk om een ontwerpschema te vormen. Elke Little Greene-kleur heeft een enkele staal van 144×50 mm, die uitgewaaierd kan worden. Hierdoor kan iedere kleur gemakkelijk vergeleken worden met stoffen, meubels, behang en andere verftinten.

Ruth Mottershead, Creative Director van Little Greene: “Je hoort er enthousiast van te worden, als je kleuren kiest voor je huis of voor een designproject. We streven er daarom altijd naar om handige en eenvoudige kleurentools te creëren, die van het kiezen van verfkleuren een gemakkelijk en leuk proces maken. De unieke ‘zwevende’ kleurenfiches op onze kleurkaarten, onze Little Book of Colour én onze gebruiksvriendelijke Colour Scales-collectie zijn daar enkele voorbeelden van. Het is geweldig om deze handzame twin fan-deck te kunnen toevoegen aan ons portfolio van handige kleurentools.”

Alle kleuren in de twin fan-deck zijn verkrijgbaar in het volledige assortiment Little Greene-verfafwerkingen voor zowel het interieur als exterieur. De handige kleurenwaaierbox is online verkrijgbaar via de Little Greene-website voor € 30,25. De kleuren van Little Greene worden nooit uit gebruik genomen. Hoewel de twin fan-deck niet alle Little Greene-kleuren bevat, blijven alle archiefkleuren verkrijgbaar via de Little Greene-dealers of via www.littlegreene.nl.