Little Greene, Paint & Paper Library, Persberichten

Little Greene en Paint & Paper Library openen nieuwe showroom in ETC Culemborg

  • 12 september 2017

 

 

 

 

 

 

Sinds 2008 toont Little Greene met succes haar collectie in het ETC Design Center Europe in Culemborg. Op 18 september 2017 opent verkoopagent Van Sand, met het merk Little Greene en het nieuwe verf- en behangmerk Paint & Paper Library, een nieuwe en ruimere showroom op het ETC. In deze showroom van 100m2 presenteert Little Greene haar verf- en behangcollectie op nieuwe wijze, introduceert het Londense Paint &Paper Library zich voor het eerst op de Nederlandse markt en is er een werkplaats aanwezig met een verfmengmachine. De nieuwe showroom wordt geopend tijdens de ETC Najaarsbeurs op 18 en 19 september 2017. De kersverse presentaties van deze prachtige verf- en behangmerken zijn deze dagen te bezichtigen van 10:00 tot 17:00 uur op stand 96C en 97.

Op de eerste verdieping van het ETC Culemborg opent verkoopagent Van Sand een nieuwe, ruime showroom van 100m2. Daar heeft het reeds bekende en geprezen verf- en behangmerk Little Greene een compleet nieuwe presentatie gekregen. Het prachtige palet, van 184 ‘Colours of England’ verfkleuren, wordt op een originele manier getoond. Aanvullend op het verfkleurenpalet vervaardigt Little Greene hoogwaardig behang in samenwerking met English Heritage. Het behang wordt gedrukt met behulp van specialistische en authentieke drukmethodes op het beste kwaliteitspapier. Dit geeft het behang zijn verfijnde texturen, elegante uitstraling en duurzaamheid. De nieuwe showroom biedt ook een kijkje in de acht smaakvolle behangcollecties, die Little Greene rijk is.

Geheel nieuw in de showroom is Paint & Paper Library. Dit Londense verf- en behangmerk is nieuw op de Nederlandse markt. Meer dan twintig jaar geleden werd Paint & Paper Library opgericht door de Londense interieurarchitect en gerenommeerd kleurendeskundige David Oliver. Het verf- en behangmerk biedt sindsdien inspiratie, kleurexpertise en ontwerpideeën aan interieurarchitecten, architecten, opdrachtgevers en kritische huiseigenaren wereldwijd. Toegepast in enkele van de meest prestigieuze gebouwen in de wereld, wordt de verf van Paint & Paper Library geprezen om zijn ongeëvenaarde kleurbalans, helderheid en sfeer in hedendaagse interieurs. Paint & Paper Library biedt een gedistingeerd palet van 180 unieke kleuren. De geraffineerde verfkleurenkaart van Paint & Paper Library is vanaf 18 september ook te bewonderen in het ETC.

De gloednieuwe showroom van Little Greene en Paint & Paper Library wordt geopend op 18 en 19 september, tijdens de Najaarsbeurs in het ETC Design Centre Europe, en bevindt zich op de eerste verdieping, stand 96C en 97. De showroom is deze dagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Meer informatie over Little Greene is te vinden op www.littlegreene.nl. Voor meer verkoopinformatie over Paint & Paper Library wordt verwezen naar Van Sand, tel: 079-7600180, email: info@van-sand.nl.


Voor persinformatie, afbeeldingen en samples kunt u contact opnemen met MIES PR:
Wendy de Graaff | mobiel: 06-1529 8836 | email: wendy@miespr.nl
Michelle de Ruiter | mobiel: 06-4574 0465 | email: michelle@miespr.nl