Geesa, Persberichten

Gouden en zwarte Geesa accessoires perfecte match met trendkleur 2019

  • 18 oktober 2018

 

Nemox Black en Tone Gold combineren prachtig met spiced honey

Amersfoort, oktober 2018 – Gouden tinten in het interieur zijn nog steeds on trend. Niet vreemd dat de trendkleur van 2019 dan ook een vleugje goud bezit; spiced honey. Deze warme honingkleur combineert prachtig met de zwarte en gouden badkameraccessoirecollecties van Geesa. Door een amberkleurig likje verf op de muur en Nemox Black of Tone Gold accessoires als onmisbare details, is jouw badkamer in een handomdraai weer helemaal up-to-date!

Dat wit de beste kleur is om toe te passen in de badkamer of het toilet is achterhaald. Kleur is wat de sanitaire ruimte nodig heeft! En dan het liefst een kleur met een rustgevende, ontspannende werking. De trendkleur van 2019, spiced honey, is daarom een zeer geschikte tint. De Nemox Black en Tone Gold badkameraccessoirecollecties van Geesa combineren beiden uitstekend met deze rustige en warme kleur, elk op hun eigen, sfeervolle manier.

Nemox Black
De Nemox Black accessoires hebben een minimalistische look: een krachtig ontwerp zonder opsmuk, met rechte lijnen en een eenduidige vormentaal. De matzwarte accessoires ogen sober, maar hebben ook iets mysterieus. Door Nemox Black te combineren met een amberkleurige tint op de muur, creëer je een minder strakke look. De badkamer of het toilet krijgt een warme en kalme, uitstraling op een eigentijdse manier.

Tone Gold
Tone Gold is een stijlvolle collectie, die verleidelijke eenvoud en een slim design combineert. De sierlijke rondingen zijn subtiel en sterk tegelijk. Tone Gold heeft een voortreffelijk kwaliteitsniveau en een zeer rijke uitstraling. Deze gouden accessoires in combinatie met de gouden honingkleur maken van de badkamer en het toilet een elegante en chique ruimte, waardoor het gevoel van luxe overheerst.

Meer informatie over Geesa en de collecties Nemox Black en Tone Gold is te vinden op www.geesa.com.

_______________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over Geesa en/of het aanvragen van beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met MIES PR:
Wendy de Graaff, tel: 06-15298836 of mail: wendy@miespr.nl
Michelle de Ruiter, tel: 06-45740465 of mail: michelle@miespr.nl