Geesa, Persberichten

Geesa’s noviteiten op de ISH Frankfurt 2019

  • 28 februari 2019

 

 

Geesa toont iF bekroonde Frame collectie, een uitbreiding op de matzwarte accessoirecollectie, de klassieke accessoire-serie Naxos en de nieuwe Wynk baskets

Geldrop, februari 2019 – Tijdens de grootste badkamerbeurs in de wereld, de ISH in Frankfurt, toont Geesa, bijna 135 jaar actief als fabrikant van badkameraccessoires en marktleider in Nederland in het professionele segment, haar noviteiten. Bijzonder is de nieuwe Frame badkameraccessoirecollectie. Deze serie biedt slimme en elegante opbergoplossingen door het combineren van functies binnen één accessoire. De multifunctionele Frame collectie is bekroond met de iF Design Award 2019. Met de nieuwe Nemox basket en cosmeticaspiegel completeert Geesa haar ruime aanbod aan matzwarte accessoires en brengt hiermee nog meer comfort in een trendy jasje. Naxos is Geesa’s nieuwste klassieke collectie. De chromen accessoires uit deze serie onderscheiden zich door de gedistingeerde drietraps rozet, welke Naxos de klassieke uitstraling geeft. Daarnaast toont Geesa haar nieuwe Wynk baskets. De ISH wordt gehouden van 11 t/m 15 maart 2019.

Frame
De nieuwe, hoogwaardige Frame collectie dankt zijn naam aan het chromen frame, waarin kunststof planchetten in combinatie met andere accessoires zijn verwerkt. Het design is stijlvol en minimalistisch. Door dezelfde slanke vormgeving van het frame zijn de accessoires uit de Frame collectie goed te combineren met Geesa’s Aim collectie.

Tijdens het ontwerpproces van de Frame collectie heeft Geesa zich laten sturen door de wensen van de klant wat betreft de beste combinatiemogelijkheden in accessoires. De Frame collectie is een toekomstbestendige collectie vanwege de multifunctionaliteit, het tijdloze design en de mogelijkheid de uitneembare planchetten en baskets schoon te maken. De multifunctionele Frame collectie is bekroond met de iF Design Award 2019.

Matzwarte Nemox basket en cosmeticaspiegel
De matzwarte accessoires uit de Nemox Black collectie van Geesa zijn favoriet. Om de sanitaire ruimte binnen deze trend van alle gemakken te voorzien, introduceert Geesa nu een matzwarte Nemox basket en cosmeticaspiegel. Deze kunnen naadloos gecombineerd worden met de accessoires uit de Nemox Black collectie. De strak vormgegeven basket en cosmeticaspiegel zijn minimalistisch qua design en passen prachtig in een trendy badkamer.

Naxos
Na verscheidene moderne collecties, zoals Nelio en Nemox, komt Geesa nu met een klassiekere variant: Naxos. De chromen accessoires uit deze nieuwe collectie onderscheiden zich door de gedistingeerde drietraps rozet, welke Naxos een klassieke uitstraling geeft. Verder kenmerkt de collectie zich door vloeiende lijnen en een ronde vormentaal. Naxos voelt zich thuis in een modern-klassieke sanitaire ruimte.

Wynk baskets
Wynk is een breed opgezette collectie van hoog design- en kwaliteitsniveau. Echter, de basket ontbrak nog aan deze collectie. De toevoeging van twee nieuwe douchekorven maakt de Wynk collectie compleet. Geesa heeft een ondiepe en diepe variant toegevoegd. De nieuwe baskets bieden daardoor voor zowel de grote als de kleine badkamer een uitkomst.

Geesa is tijdens de ISH te bezoeken in Hal 3.0, stand C24. Meer informatie over Geesa en haar collecties is te vinden op www.geesa.com.

_______________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over Geesa en/of het aanvragen van beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met MIES PR:
Michelle de Ruiter, tel: 06-45740465 of mail: michelle@miespr.nl