Geesa, Persberichten

Geesa toont noviteiten op de ISH Noviteitenshow in Nieuwegein

  • 24 april 2017

AIM toilet roll holder shelf 918424-02 with phone

 

 

 

 

 

 

 

Geesa presenteert haar nieuwste collecties AIM en 27 Collectie, de Rail Mountable Mirror en de ‘Best Project Choice’ selectie voor projecten.

Amersfoort, april 2017 – Tijdens de ISH Noviteitenshow in ‘De Beursfabriek’ in Nieuwegein, presenteert Geesa haar noviteiten, die getoond zijn op de grote internationale vakbeurs ISH in Frankfurt. Op deze beurs presenteert de Nederlandse badkameraccessoirefabrikant haar nieuwste, minimalistische collectie AIM, welke onder andere een fraaie smartphonehouder biedt. Ook toont Geesa de verfijnde 27 Collectie en de speciale Rail Mountable Mirror. Daarnaast zijn de onlangs geïntroduceerde collecties Comfort & Safety en Nelio te zien. Met de ‘Best Project Choice’ assortimentselectie highlight Geesa haar project bestsellers, die uitblinken in bewezen functionaliteit en kwaliteit. De ISH Noviteitenshow vindt plaats van maandag 8 t/m woensdag 10 mei 2017.

AIM
Op de ISH Noviteitenshow toont Geesa haar nieuwste collectie AIM. Deze collectie biedt functionaliteit in een minimalistisch ontwerp. AIM is het toonbeeld van ‘less is more’: strakke lijnen en geometrische symmetrie in glanzend chroom. Geen opsmuk, maar eenvoud qua ontwerp en installatie. Alle accessoires bieden gemak en comfort aan zowel de installateur als de gebruiker. Bijzonder is dat naast de gangbare badkameraccessoires, zoals een toiletrolhouder, handdoekhouder en haakjes, de AIM collectie ook een smalle, glazen planchet biedt, waarop de smartphone kan rusten tijdens het verblijf in de badkamer of het toilet. Tevens is deze AIM smartphonehouder er in combinatie met een toiletrolhouder. De AIM collectie is ontworpen door Joanna Boothman Design, Amsterdam.

27 Collectie
De 18 verchroomde artikelen uit de 27 Collectie zijn allen functioneel en stijlvol tegelijk. Deze fraai ontworpen badkameraccessoires zijn rond en verfijnd; een ideale combinatie, die toepasbaar is in vele interieurstijlen. De 27 Collectie accessoires zijn gemakkelijk en snel te monteren en tillen de badkamer en het toilet naar een hoger niveau.

Comfort & Safety
De Comfort & Safety collectie heeft Geesa speciaal ontwikkeld om de veiligheid in de badkamer én het toilet op een gemakkelijke en stijlvolle manier te vergroten. Zonder afbreuk te doen aan distinctie geeft deze collectie zekerheid en luxe aan de sanitaire ruimte. De Comfort & Safety collectie bestaat uit verscheidene veiligheidsgrepen en beugels, die op verschillende plekken in de badkamer en het toilet geplaatst kunnen worden. Door de rondingen wordt het stoten verminderd en door het duurzame karakter van de accessoires zijn deze perfect te integreren in een levensloopbestendige omgeving.

Nelio
Met Nelio heeft Geesa een stoere en zeer smaakvolle serie neergezet. In het Fins betekent Neliö ‘vierkant’ en dat is waar deze serie grotendeels op gebaseerd is: een aantrekkelijk kubistisch lijnenspel is te zien in de wandbevestiging. Het robuuste, vierkanten muurblok wordt aangevuld met ronde vormen binnen het accessoire. Dit zorgt voor een spannend samenspel. De Nelio accessoires stralen in elke moderne badkamer allure uit.

Rail Mountable Mirror
Aan Geesa’s brede assortiment make-up en scheerspiegels, waarbij gebruiksgemak en design hand-in-hand gaan, voegt de fabrikant een nieuwe spiegel toe; de Rail Mountable Mirror. Het bijzondere aan deze spiegel is de stangbevestiging, waardoor de spiegel met gemak aan bijvoorbeeld de douchestang kan worden bevestigd op elke gewenste hoogte. Scheren onder de douche wordt hiermee mogelijk.

Best Project Choice
In de publieke ruimtes van grootschalige projecten worden de sanitaire accessoires veelvuldig en intensief gebruikt. Het is dus van belang dat de accessoires van hoge kwaliteit zijn en de beste functionaliteit bieden. Door Geesa’s jarenlange ervaring in de projectenbranche presenteert de fabrikant op de ISH Noviteitenshow een ‘Best Project Choice’ assortimentsselectie. Deze geselecteerde artikelen zijn al decennialang bestsellers en daarmee zeer geschikt bewezen voor het gebruik in hotels, cruiseschepen, woningbouwprojecten en utiliteitsbouw. Bovendien garandeert Geesa voor deze selectie een optimale beschikbaarheid én een prijsvoordeel bij grote afname. De ‘Best Project Choice’ artikelen zijn ook bij uitstek geschikt voor maatwerk. De geselecteerde artikelen zijn te herkennen aan de vermelding #bestprojectchoice.

Tijdens de ISH Noviteitenshow in ‘De Beursfabriek’ in Nieuwegein is Geesa  te bezoeken bij stand 23. Meer informatie over Geesa is te vinden op www.geesa.nl. Voor meer informatie over de ISH Noviteitenshow kunt u terecht op www.ishnoviteitenshow.nl.
_______________________________________________________________________________


Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over Geesa en/of het aanvragen van beeldmateriaal kunt u contact opnemen met MIES PR:
Wendy de Graaff, tel: 06-15298836 of mail: wendy@miespr.nl
Michelle de Ruiter, tel: 06-45740465 of mail: michelle@miespr.nl

 

Downloadlink:
https://www.miespr.nl/geesa-download-geesa-toont-noviteiten-op-de-ish-noviteitenshow-in-nieuwegein-2/

 
AIM toilet roll holder shelf 918424-02 27 soap holder towel ring_lr impr 1 3xgreep 30cm_lr Rail Mountable Mirror_2