fbpx

Geesa, Persberichten

Geesa presenteert nieuwe collecties op ISH Noviteitenshow 2019

  • 8 april 2019

Geesa toont iF bekroonde Frame collectie, een uitbreiding op de matzwarte accessoirecollectie, de klassieke accessoire-serie Naxos, de nieuwe Multibasket en Wynk baskets

Geldrop, april 2019 – Tijdens dé vakbeurs voor de sanitairbranche in Nederland, de ISH Noviteitenshow, toont Geesa haar nieuwste collecties en accessoires. Bijzonder is de nieuwe, iF bekroonde, Frame badkameraccessoirecollectie, welke slimme en elegante opbergoplossingen biedt door het combineren van functies binnen één accessoire. Met de nieuwe Nemox basket en cosmeticaspiegel completeert Geesa haar ruime aanbod aan matzwarte accessoires en brengt hiermee nog meer comfort in een trendy jasje. Naxos is Geesa’s nieuwste klassieke collectie, die zich onderscheidt door de gedistingeerde drietraps rozet, welke de chromen Naxos accessoires een klassieke uitstraling geeft. Ook nieuw is de Multibasket. Uniek in zijn soort kan deze basket van hoogwaardig kunststof op twee verschillende manieren aan de wand worden bevestigd; als basket of als planchet. Daarnaast toont Geesa haar nieuwe Wynk baskets. De ISH Noviteitenshow vindt plaats van maandag 15 t/m woensdag 17 april 2019 in de ‘De Beursfabriek’ in Nieuwegein.

Frame
De nieuwe Frame collectie dankt zijn naam aan het chromen frame, waarin kunststof planchetten in combinatie met andere accessoires zijn verwerkt. Het design is stijlvol en minimalistisch. De Frame collectie is een toekomstbestendige collectie vanwege de multifunctionaliteit, het tijdloze design en de mogelijkheid de uitneembare planchetten en baskets schoon te maken. Door dezelfde slanke vormgeving van het frame zijn de accessoires uit de Frame collectie goed te combineren met Geesa’s Aim collectie. De multifunctionele Frame collectie is bekroond met de iF Design Award 2019.

Matzwarte Nemox basket en cosmeticaspiegel
De matzwarte accessoires uit de Nemox Black collectie van Geesa zijn favoriet. Om de sanitaire ruimte binnen deze trend van alle gemakken te voorzien, introduceert Geesa nu een matzwarte Nemox basket en cosmeticaspiegel. Deze kunnen naadloos gecombineerd worden met de accessoires uit de Nemox Black collectie. De strak vormgegeven basket en cosmeticaspiegel zijn minimalistisch qua design en passen prachtig in een trendy badkamer.

Naxos
Na verscheidene moderne collecties, zoals Nelio en Nemox, komt Geesa nu met een klassiekere variant: Naxos. De chromen accessoires uit deze nieuwe collectie onderscheiden zich door de gedistingeerde drietraps rozet, welke Naxos een klassieke uitstraling geeft. Verder kenmerkt de collectie zich door vloeiende lijnen en een ronde vormentaal. Naxos voelt zich thuis in een modern-klassieke sanitaire ruimte.

Multibasket
De nieuwe Multibasket van Geesa is uniek in zijn soort. De basket kan namelijk op twee verschillende manieren aan de wand worden bevestigd; als basket of als planchet, waarbij de binnenzijde een nis vormt. Dit multitalent is gemaakt van hoogwaardig kunststof, waarbij de buitenzijde een mat oppervlak heeft en de binnenzijde een glanzend oppervlak. Door de blinde montage lijkt de Multibasket te zweven. Een subtiele afwateringssleuf zorgt ervoor dat er geen water in het accessoire blijft staan. Bovendien is de Multibasket gemakkelijk afneembaar en daardoor eenvoudig schoon te maken.

Wynk baskets
Wynk is een breed opgezette collectie met een hoog design- en kwaliteitsniveau. De aanvulling van twee nieuwe douchekorven maakt de Wynk collectie compleet. Geesa heeft een ondiepe en diepe variant toegevoegd. De nieuwe baskets bieden daardoor voor zowel de grote als de kleine badkamer een uitkomst.

Meer informatie over Geesa en haar collecties is te vinden op www.geesa.com. Meer informatie over de ISH Noviteitenshow staat op www.ishnoviteitenshow.nl.

_______________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over Geesa en/of het aanvragen van beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met MIES PR:
Wendy de Graaff | +31 6 15 29 88 36 of  wendy@miespr.nl
Michelle de Ruiter, tel: 06-45740465 of mail: michelle@miespr.nl

Downloadlink voor tekst en Hi-res beelden:
https://www.miespr.nl/geesa-download-geesa-presenteert-nieuwe-collecties-op-ish-noviteitenshow-2019/