Geesa, Persberichten

Geesa ‘on trend’ met nieuwe serie zwarte badkameraccessoires

  • 3 juli 2017

Nemox Black Accessory pack_LR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geesa introduceert Nemox Black accessoirecollectie voor in badkamer en toilet

Amersfoort, juli 2017 – Black it is! Zwarte tegels, zwarte muren en kozijnen, zwarte waskommen en zwarte kranen; het gebruik van zwarte elementen in sanitaire ruimtes is een duidelijk zichtbare trend. Het traditionele wit en chroom maakt plaats voor zwarte accenten. Geesa brengt haar succesvolle Nemox collectie, naast chroom en geborsteld RVS, nu ook op de markt in een stijlvolle matzwarte variant; de Nemox Black. Deze Nemox collectie is strak en sober. In de matzwarte finish krijgt de collectie ook iets mysterieus en door het gecreëerde contrast ontstaat er een spannende inrichting van de badkamer en het toilet. De hoogwaardige Nemox Black collectie is vervaardigd van RVS en heeft een diep matzwarte finish gekregen.

Zwart is trendy! De ingetogen, matzwarte Nemox Black collectie van Geesa is dan ook helemaal van nu. Ondanks het bescheiden design, springen de accessoires in het oog, want de matzwarte kleur zorgt voor een mysterieus en spannend contrast in de badkamer en het toilet.

Interieurtrends
De strakke, sobere Nemox Black accessoires passen binnen de trend van minimalistische badkamers: een krachtig ontwerp zonder opsmuk, met rechte lijnen en een eenduidige vormentaal. Daarbij voelen de zwarte accessoires zich ook thuis binnen andere interieurtrends, zoals de toepassing van natuurlijke materialen en het gebruik van planten in sanitaire ruimtes. Zwart combineert namelijk mooi met hout, natuursteen en groen, maar is vanzelfsprekend ook prachtig in combinatie met wit.

Hoogwaardige collectie
De Nemox Black accessoires zijn vervaardigd van RVS en hebben een hoogwaardige, matzwarte finish gekregen. De Black collectie bestaat uit een handdoekring, badgreep, wandhanddoekhouders, toiletborstelhouder, haakjes en een toiletrolhouder met én zonder klep. Een bijzondere toevoeging aan deze collectie is de matzwarte scheerspiegel. Deze éénarmige, ronde spiegel kan aan de wand worden bevestigd en is tot drie keer vergrotend. Geesa geeft twee jaar garantie op de Nemox Black collectie, die verkrijgbaar is vanaf oktober 2017.

Meer informatie over Geesa en de Nemox Black collectie is te vinden op www.geesa.nl.

_______________________________________________________________________________


Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over Geesa en/of het aanvragen van beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met MIES PR:
Wendy de Graaff, tel: 06-15298836 of mail: wendy@miespr.nl
Michelle de Ruiter, tel: 06-45740465 of mail: michelle@miespr.nl

Downloadlink:
https://www.miespr.nl/geesa-download-geesa-on-trend-met-nieuwe-serie-zwarte-badkameraccessoires/

 

Nemox Black toilet_LR Nemox Black towel ring Nemox Black hook Nemox Black toiletbrush holder