Geesa, Persberichten

Geesa lanceert twee nieuwe baskets

  • 21 november 2018

 

Stijlvolle douchekorven completeren Geesa’s Wynk collectie

Amersfoort, november 2018 – Geesa heeft de badkameraccessoirecollectie Wynk uitgebreid met een onmisbaar accessoire in de badkamer: de basket. Niet één, maar twee gloednieuwe Wynk baskets beschikken over een volmaakte combinatie van stijlvol design en een functionele toepassing. Geesa biedt zowel een slank als ruim model. De slanke variant neemt geringe ruimte in en is daardoor zeer geschikt voor de kleinere badkamer. Daarentegen biedt de ruime, diepe variant genoeg ruimte voor grote flacons. Ideaal voor de royale badkamer. Met de fraaie, robuuste Wynk baskets krijgen douchegels, shampoos en scrubs een mooie en functionele plek in de doucheruimte.

Wynk is een breed opgezette collectie met een hoog design- en kwaliteitsniveau. De twee nieuwe douchekorven completeren de Wynk collectie en bieden een uitkomst voor zowel de grote als de kleine badkamer. Het slanke model is speciaal gemaakt voor kleinere doucheruimtes. Daardoor is deze niet alleen geschikt voor de kleinere privébadkamer, maar ook voor kleinere hotelbadkamers. Mini-verzorgingsproducten passen perfect in de slanke Wynk basket. Ook kleine hotelflacons kunnen in deze variant mooi worden gepresenteerd. De diepe Wynk basket biedt een genereuze ruimte voor grote flacons bad- en doucheproducten. Perfect voor in royale badkamers.

Stijlvol en functioneel tegelijk
Door de elegante en moderne uitstraling zijn de Wynk baskets een perfecte uitbreiding op de tijdloze Wynk collectie. Met haar vlakke lijnen en zachte rondingen in glanzend chroom zijn de baskets uitstekend te combineren met de andere accessoires uit de collectie. Beide basketmodellen hebben in de gecurvde voorzijde een opening, waardoor etiketten van verzorgingsproducten goed zichtbaar zijn. Door de vlakke bodem, gecurvde voorzijde en de afgeronde zijkanten blijven de flacons stabiel staan. De afgeronde, functionele hoeken zorgen ervoor dat flacons niet uit de basket vallen, maar terug in de korf glijden. Ook zijn beide baskets voorzien van smalle openingen aan de voor-, zij- en achterkant, wat zorgt voor een optimale waterafvoer tijdens het douchen.

Met de Wynk baskets zijn douchegels, shampoos en scrubs tijdens het douchen en badderen binnen handbereik. Vanwege de vormgeving en het materiaal zijn de baskets eenvoudig te monteren en gemakkelijk schoon te houden. Zo blijven deze douchekorven mooie details in de sanitaire ruimte. Met een bescheiden prijsniveau zijn de Wynk baskets een stijlvolle verrijking voor tal van badkamerinterieurs.

Meer informatie over Geesa en de Wynk baskets is te vinden op www.geesa.nl.
____________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over Geesa en/of het aanvragen van beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met MIES PR:
Wendy de Graaff | +31 6 15 29 88 36 of wendy@miespr.nl
Pam Welgraven | +31 6 18 97 63 24 of pam@miespr.nl