Geesa, Persberichten

Geesa lanceert modern-klassieke collectie Naxos

  • 18 november 2019

Accessoires met gedistingeerde rozet geven sanitaire ruimte allure

Geldrop, november 2019 – Na verscheidene moderne collecties, zoals Nelio en Nemox, komt badkameraccessoirefabrikant Geesa nu met een klassiekere variant: Naxos. De chromen accessoires uit deze nieuwe collectie onderscheiden zich door de gedistingeerde drietraps rozet. Deze geven Naxos een klassieke uitstraling. Verder kenmerkt de collectie zich door vloeiende lijnen en een ronde vormentaal. Naxos voelt zich thuis in een modern-klassieke sanitaire ruimte.

Naxos, vernoemd naar het Griekse eiland uit de Cycladen archipel, geeft de badkamer allure. De cascade van drie cirkelvormige schijven in de rozet verlenen de Naxos accessoires een traditionele uitstraling, maar wel met een moderne twist. De combinatie van glanzend chroom met gematteerd glaswerk zorgt voor een extra luxe touch. Deze nieuwe collectie past daardoor ook perfect in een art-deco gedecoreerde badkamerstijl.

Het Naxos assortiment is van hoogwaardige kwaliteit en bestaat onder andere uit een glashouder, zeephouder, zeepdispenser, badgreep, handdoekring, toiletrolhouder, reserverolhouder, wandhaak en een handdoekhouder van 45 en 60 centimeter. Met deze essentiële accessoires wordt de badkamer- en/of toiletruimte voorzien van comfortabel gebruiksgemak.

De Naxos collectie is vanaf nu verkrijgbaar.

Meer informatie over Geesa en haar collecties is te vinden op www.geesa.nl.

_____________________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over Geesa en/of het aanvragen van beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met MIES PR:
Michelle de Ruiter| tel: +31 6 45 74 04 65 of mail: michelle@miespr.nl