Geberit, Persberichten

Geberit AquaClean Tuma nu ook verkrijgbaar in Classic uitvoering

  • 19 februari 2018

Voor elke badkamer een passende oplossing

Nieuwegein, februari 2018 – De in 2017 geïntroduceerde douchewc Geberit AquaClean Tuma Comfort is een ranke alleskunner voor elk huis. Door het elegante design en de gestroomlijnde vorm van deze douchewc kunnen ook kleine badkamers comfortabel worden ingericht en in een handomdraai worden omgetoverd tot een wellness-oase: de ideale oplossing voor iedereen die de voordelen van het reinigen met water wil ervaren, zonder zijn badkamer of toilet volledig te hoeven verbouwen. De Geberit AquaClean Tuma is vanaf april 2018 ook verkrijgbaar in een Classic uitvoering.

Classic versus Comfort
Nieuw is dat de jongste douchewc van Geberit verkrijgbaar is in twee uitvoeringen: Classic en Comfort. De AquaClean Tuma Classic biedt alle basiseigenschappen van een douchewc, inclusief WhirlSpray-douchetechnologie en de spoelrandloze Rimfree® toiletpot. De uitvoering Comfort heeft extra comfortfuncties, waardoor het reinigen met water een ware wellnessbeleving wordt, die gemakkelijk via een afstandsbediening geregeld kan worden. Deze extra comfortfuncties zijn een aparte ladydouche, verwarmde toiletzitting, een föhn en geïntegreerde geurafzuiging. Voor beide modellen bestaat bovendien een afstandsbedienings-app.

Compleet systeem en losse toiletzitting
De Geberit AquaClean Tuma is in Classic en Comfort uitvoering verkrijgbaar als compleet toiletsysteem én als losse toiletzitting. Deze opbouweenheid kan eenvoudig op verschillende bestaande wc-modellen worden geplaatst en beschikt over dezelfde functionaliteiten als het complete systeem. Vooral voor huurders, die willen genieten van een schoon en fris gevoel, is de nieuwe opbouweenheid een ideale, snel realiseerbare en flexibele oplossing.

AquaClean-app
Met de AquaClean-app kan de gebruiker de AquaClean Tuma douchewc eenvoudig via een smartphone bedienen. Zo kunnen persoonlijke instellingen worden opgeslagen en overal mee naar toe worden genomen. Via de app kan de positie van de douchearm, de sterkte van de straal, de watertemperatuur en de puls van de douche worden ingesteld. Deze handige afstandsbedienings-app is er nu ook voor Geberit AquaClean Tuma Classic.

Veelzijdige douchewc
Dankzij het elegante, gestroomlijnde ontwerp, de uitzonderlijk slanke vorm, de keuze tussen Classic en Comfort én de keuze tussen een compleet toiletsysteem versus losse toiletzitting, past de AquaClean Tuma als veelzijdige douchewc perfect in elke badkamer. De Tuma is op verrassend veel manieren te combineren. De designafdekplaat is voor de Tuma Comfort bovendien verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en materialen en sluit daardoor harmonieus aan op de diverse Geberit bedieningsplaten en inrichtingsstijlen; de Tuma biedt voor elke badkamer een passende oplossing.

De Geberit AquaClean Tuma Classic is vanaf april 2018 verkrijgbaar. De Geberit AquaClean Tuma Comfort is reeds verkrijgbaar.

Meer informatie en afbeeldingen zijn te vinden op www.geberit-aquaclean.nl/tuma

_______________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor vragen, informatie, beelden en brochures kunt u contact opnemen met: MIES PR, Michelle de Ruiter, Michelle@miespr.nl of tel: +31 6 45740465.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren