Geberit, Persberichten

Geberit AquaClean Sela: Winnaar van Red Dot en iF Design Award

  • 12 mei 2019

Twee onderscheidingen voor de nieuwste douchewc van Geberit

Nieuwegein, mei 2019 – De Red Dot Award en iF Design Award 2019 zijn twee van de meest begeerde internationale designprijzen. Geberit is erg vereerd met het winnen van beide awards voor de nieuwe Geberit AquaClean Sela douchewc, welke dit jaar op de ISH in Frankfurt gelanceerd is. Het uiterlijk van de vernieuwde Sela is nog eleganter vormgegeven en de douchewc biedt nieuwe en verbeterde functies voor extra comfort. Middels innovatieve technologie en materialen van de hoogste kwaliteit voldoet de Geberit AquaClean Sela aan de hedendaagse eisen van gemak, hygiëne en kwaliteit. En dat is niet onopgemerkt gebleven bij beide jury’s.

Geberit AquaClean Sela
Ontworpen door Christoph Behling, is de nieuwe AquaClean Sela de nieuwste toevoeging aan de Geberit AquaClean douchewc-serie. Deze stijlvolle en fraaie douchewc past bij vrijwel elk badkamerdesign vanwege het minimalistische ontwerp. Het design is tijdloos en helder qua lijnen. De douchewc bevat de unieke, gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, welke door de beluchting van de roterende waterstraal zorgt voor een vederzachte en tegelijk optimale reiniging van het onderlichaam. Het closet is spoelrandloos en spoelt stiller en grondiger door vanwege de efficiënte TurboFlush spoeling. De zitting van de douchewc is voorzien van een QuickRelease functie, waardoor de wc-bril en de deksel snel verwijderd kunnen worden voor een eenvoudige reiniging. Handig is ook het discrete oriëntatielicht aan de muurzijde van de nieuwe AquaClean Sela. Deze geeft precies genoeg licht om ‘s nachts de weg naar het toilet te vinden. Verder bevat de douchewc een afstandsbediening en zijn de comfortfuncties ook te bedienen met de AquaClean-App.

Meer informatie over de bekroonde Geberit AquaClean Sela is te vinden op: www.geberit-aquaclean.nl/sela

________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor vragen, informatie, beelden en brochures kunt u contact opnemen met: MIES PR, Michelle de Ruiter, Michelle@miespr.nl of tel: +31 6 45740465.