Geberit, Persberichten

Eyecatcher in je inloopdouche: de nieuwe zwartchromen en champagnekleurige douchevloergoot

  • 22 juni 2020

Geberit breidt CleanLine assortiment uit en voegt kleuren toe

Nieuwegein, juni 2020 – Een hedendaagse badkamer toont een variatie aan materialen, kleuren, structuren en afwerkingen. Glanzend chroom wordt steeds vaker vervangen door nieuwe – vaak metallic – kleuren in een glanzende of matte afwerking. Inspelend op deze ontwikkeling breidt Geberit haar assortiment CleanLine douchevloergoten uit met de nieuwe CleanLine80. Dit model is zowel qua design als techniek verbeterd en het kleurenpalet valt direct op: er kan nu – naast rvs – ook gekozen worden uit de nieuwe metallic kleuren champagne en zwartchroom.

In 2015 introduceerde Geberit de douchevloergoot CleanLine in roestvaststaal. Deze douchevloergoot was én is in alle opzichten innovatief. De platte sifon heeft een hoge water afvoercapaciteit, is eenvoudig op maat te zagen om zo te voldoen aan de afmetingen van de douchevloer, is in een handomdraai schoon te maken en heeft een unieke – in de fabriek aangebrachte – afdichtingsfolie om het risico op lekkage tot een minimum te beperken. Een fijne gedachte. In 2018 is het assortiment uitgebreid met de betegelbare CleanLine. De afdekplaat van deze vloergoot is in te leggen met de vloertegel, waardoor de waterafvoer opgaat in de tegelvloer en het water vrijwel onzichtbaar verdwijnt. De nieuw geintroduceerde CleanLine80 is een waardevolle toevoeging aan dit bestaande CleanLine assortiment: verbetering in design en techniek en de uitbreiding in trendy kleuren.

CleanLine80 douchevloergoot
Direct in het oogspringend is het kleurenpalet van de douchevloergoot: zwartchroom, champagne en geborsteld rvs. Het oppervlak is deels gepolijst en deels geborsteld. Deze nuance zorgt voor een chique uitstraling. Naast het kleurenpalet is het profiel van de CleanLine80 opvallend. Het profiel heeft een geïntegreerd afschot, waardoor het tegelwerk rondom de douchegoot maar aan één zijde van een afschot hoeft te worden voorzien. De afvoer beschikt vanzelfsprekend over de bekende pluspunten van de CleanLine serie, zoals de in de fabriek voorgemonteerde afdichtingsfolie en de eenvoudig verwijderbare kamvormige haarzeef.

De Geberit CleanLine80 kan zowel tegen de wand als in het midden van de douchevloer ingebouwd worden en is verkrijgbaar in de standaardlengtes 90 cm en 130 cm. Desgewenst kan deze ingekort worden voor een perfecte afwerking. Dit vergroot de ontwerpvrijheid in de badkamer.

www.geberit.nl

___________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor vragen, informatie, beelden en brochures kunt u contact opnemen met: MIES PR, Michelle de Ruiter, Michelle@miespr.nl of tel: +31 6 45740465.

Downloadlink tekst en HR-beelden:
https://www.miespr.nl/geberit-download-eyecatcher-in-je-inloopdouche-de-nieuwe-zwartchromen-en-champagnekleurige-douchevloergoot/