ETC Design Center, Persberichten

ETC Design Center toont nieuwe najaarscollecties tijdens consumenteninspiratiedag

  • 12 juli 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exclusieve interieurmerken presenteren zich aan de consument op zondag 16 september

Culemborg, juli 2018 – ETC Design Center Europe is dé plek waar high-end interieurmerken, interieurprofessionals en consumenten samenkomen. Het gehele jaar door is ETC het toneel waar professionals hun collecties inkopen en inspiratie opdoen op het gebied van meubelen, verlichting, stoffen, verf, wandbekleding, buitenmeubelen, vloerbekleding en woonaccessoires. Vier keer per jaar opent het design center van Europa ook haar deuren voor consumenten. Het gevarieerde aanbod aan exclusieve interieur- en exterieurmerken en -collecties is dan ook toegankelijk voor publiek. Het nieuwe interieurseizoen start traditiegetrouw in september. De consumenteninspiratiedag vindt dan ook plaats op zondag 16 september 2018. Voor ETC exposanten het moment om hun nieuwe najaarscollecties te presenteren. Bovendien biedt ETC tijdens deze speciale dag interessante lezingen en is het mogelijk een gratis interieurconsult te boeken. Kortom: hét moment om te ontdekken wat er komend seizoen speelt in de wereld van interieur.

Verhuizen, verbouwen of simpelweg niet weten hoe de gewenste sfeer in huis gecreëerd kan worden; ETC helpt consumenten graag op weg middels wooninspiratie, professionele interieurideeën en vakkennis.

Lezingen & interieurconsult
Tijdens de consumenteninspiratiedag worden er lezingen gegeven door toonaangevende spelers binnen de interieurbranche. Onder andere interieurontwerpers Osiris Hertman en Eric Kant zijn de revue al gepasseerd. Ook voor de inspiratiedag in het najaar worden bevlogen sprekers uit de branche uitgenodigd om hun passie te delen. Binnenkort zal het programma op de website van ETC gepubliceerd worden. Hier kan men zich direct inschrijven voor het bijwonen van deze lezingen. Naast de lezingen kan men zich ook op de website aanmelden voor een gratis interieurconsult van 30 minuten. Speciaal voor de consumenteninspiratiedag heeft ETC Design Center Europe de handen ineengeslagen met een aantal enthousiaste interieurprofessionals. Zij helpen consumenten tijdens de inspiratiedag met diverse vraagstukken. Bezoekers kunnen zich bij één van de deelnemende interieurontwerpers inschrijven voor het gratis interieurconsult. Binnenkort worden de deelnemende interieurprofessionals op de website voorgesteld: www.etcdesigncenter.com/consumenten-inspiratiedag.

Toegang & service
Toegang tot de ETC consumenteninspiratiedag verkrijgen consumenten door het aanschaffen van een toegangskaart, welke online te koop is. ETC is op zondag 16 september geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren kan voor de deur of op een naast gelegen P+R. Luxe shuttlebussen vervoeren bezoekers van en naar het design center.

www.etcdesigncenter.com

_____________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor vragen en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met MIES PR:
Michelle de Ruiter, email: michelle@miespr.nl, tel: +31 (0)6-45740465.
Wendy de Graaff, email: wendy@miespr.nl, tel: +31 (0)6-15298836.

Over ETC Design Center Europe
ETC Design Center Europe, gevestigd in meubelstad Culemborg, bundelt de krachten van alle exposanten; een zo compleet en gevarieerd mogelijk aanbod van kwalitatief hoogwaardige interieurmerken en -collecties wordt aan de bezoeker aangeboden. Aanvullend is ETC Design Center dé plek om vakkundige kennis op te doen middels de ETC Academy. Het design center biedt 15.000 m2wooninspiratie. Ruim 90 verschillende exposanten uit het hoge segment voeren gezamenlijk meer dan 500 verschillende interieur- en exterieurmerken. Periodiek is ETC tevens geopend voor consumenten voor het opdoen van inspiratie.