MIES in the MOOD

Een inspirerende werkplek – deel 1

  • 24 september 2020

MIES in the MOOD | Een inspirerende werkplek – deel 1

Om thuis prettig te kunnen werken, is het belangrijk een thuiswerkplek te creëren waar je je fijn voelt, of het nu een aparte werkkamer betreft of een werkhoekje in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Naast een goede stoel en een werkende laptop, doet een likje verf of een mooi behang wonderen.

Heb je behoefte aan rust op je werkplek? Schilder de ruimte in verschillende tonen van dezelfde tint (ton-sur-ton). Ben je op zoek naar een energieboost, ga dan voor een meer gewaagde kleurcombinatie of een uitgesproken behang. Breng een accentkleur aan op een meubelstuk of accessoire en geef je werkplek meer pit! Tip: wees creatief met het toepassen van verf en/of behang en denk buiten de gebaande paden. Zo kan je in een kamer ook optisch een afgebakende werkplek creëren, door te spelen met kleur, lijnen en vlakken.

Laat je ook voor je werkplek inspireren door Little Greene’s uiteenlopende toepassingen van verf en behang! www.littlegreene.nl

 

De getoonde beelden kan je hier downloaden.

Ben je geïnspireerd en/of wil je meer (product)informatie of samples voor producties? Laat het ons weten! Mail je vraag naar Pam: pam@miespr.nl en wij helpen je graag verder.