Geberit, Persberichten

Een douchewc ‘for every need’

  • 15 oktober 2019

Geberit AquaClean Sela WhirlSpray

Met de lancering van de vernieuwde Geberit AquaClean Sela is het productportfolio van Geberit compleet.

Nieuwegein, oktober 2019 – Met de vernieuwde AquaClean Sela is het Geberit assortiment douchewc’s volledig. Met één druk op de knop bieden alle drie de modellen frisheid en hygiëne voor iedereen! Geberit AquaClean biedt complete douchewc modellen tot een flexibele toiletzitting met geïntegreerde douchefunctie.

Bij het ontwerpen of verbouwen van een badkamer worden de functies en de werking van een product steeds belangrijker. Bijvoorbeeld een wc die reinigt met water in plaats van papier. Bij elke productkeuze spelen de kosten en het gewenste comfortniveau een grote rol. Met de douchewc’s Tuma, Sela en Mera biedt Geberit douchewc’s voor iedereen.

De drie AquaClean douchewc’s hebben een uniforme uitstraling. Christoph Behling, ontwerper van de Tuma, Sela en Mera, heeft dezelfde uitgangspunten in zijn ontwerpen toegepast om zo bij gebruikers een gevoel van vertrouwen op te bouwen. Iedereen moet ze kunnen herkennen als een Geberit douchewc met alle voordelen, die je van Geberit mag verwachten.

AquaClean Mera – Buitengewoon briljant
Met zijn zwevende ontwerp is de Geberit AquaClean Mera de meest verkochte douchewc van Europa. De Mera zet in elk opzicht nieuwe normen. Deze douchewc is geschikt voor iedereen, die zichzelf wil verwennen met een extra portie wellness. Naast de bewezen WhirlSpray douchetechnologie, het randloze sanitairkeramiek met TurboFlush spoeling en de geurafzuiging, beschikt de Mera o.a. ook over een ‘Welkomprogramma’. Als je naar het toilet gaat, licht er subtiel een lichtje op aan de onderkant van het toilet, de toiletdeksel opent en sluit automatisch en de wc beschikt over een verwarmde bril.

AquaClean Sela – Intelligente elegantie
De vernieuwde Geberit AquaClean Sela maakt indruk door zijn elegante uiterlijk. Deze stijlvolle en fraaie douchewc past bij vrijwel elk badkamerdesign vanwege het minimalistische ontwerp.  De Sela is vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit en biedt de klassieke functies van een Geberit douchewc, zoals de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, de zeer stille en bijzonder effectieve TurboFlush spoeling, randloos en gemakkelijk te reinigen wc-keramiek en een automatisch ontkalkingsprogramma. Ook handig voor ’s nachts is het discrete oriëntatielicht aan de muurzijde van de AquaClean Sela.

AquaClean Tuma – Verrassend veelzijdig
De Geberit AquaClean Tuma is een compacte alleskunner. Het Comfort model is geschikt voor iedereen, die waarde hecht aan een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding. Functies zoals de WhirlSpray, een verwarmde wc-zitting, geurafzuiging en de warmeluchtföhn maken van elk bezoek aan de badkamer een wellness-ervaring. Als alternatief biedt Geberit ook het voordelige Classic model, dat de basisfunctie van een douchewc biedt tegen een onverslaanbare prijs. De Geberit AquaClean Tuma is ook beschikbaar als losse toiletzitting, die dezelfde functionaliteiten biedt als het complete systeem en die op uiteenlopende, reeds geïnstalleerde wc-keramieken kan worden gemonteerd.

Wil je meer weten over de AquaClean douchewc’s? Kijk dan op: www.geberit-aquaclean.nl.

________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor vragen, informatie, beelden en brochures kunt u contact opnemen met: MIES PR, Michelle de Ruiter, Michelle@miespr.nl of tel: +31 6 45740465.