Duka, Persberichten

Duka AG opent verkoopkantoor Duka Benelux BV

  • 8 april 2024

Waalwijk, april 2024 – Het Zuid-Tiroolse familiebedrijf Duka AG heeft 2 april jl. een eigen verkoopkantoor in Waalwijk geopend. Duka Benelux BV heeft vanaf april de verkoop van Sealskin en Duka douchewanden en -cabines in Nederland overgenomen van Coram Benelux, dat de afgelopen 40 jaar met succes de hoogwaardige douchewanden en -cabines op de Nederlandse markt heeft verkocht. Niet alleen de douches zijn overgedragen, ook de unieke inmeet-, montage- en aftersales service en de garantievoorwaarden. Meerdere medewerkers van Coram hebben de overstap gemaakt naar Duka Benelux BV om de bestaande kwaliteit en service te handhaven en de continuïteit te waarborgen. Professionele afnemers, als badkamerspeciaalzaken, (interieur-) architecten en sanitair installateurs profiteren bij Duka Benelux, naast de vertrouwde gezichten en de bekende kwalitatieve dienstverlening, van de rechtstreekse en perfect op elkaar afgestemde processen met korte levertijden.

Duka is een familiebedrijf met meer dan 300 medewerkers, gevestigd in Brixen (IT) in Zuid-Tirol. Duka heeft een sterke positie in Centraal-Europa. Met het openen van het Duka Benelux verkoopkantoor wordt de positie van Duka in Europa verder verstevigd.

Standaard- en maatwerk douches
Duka douchewanden en -cabines combineren hoogwaardig design en vakmanschap met precisie. De innovatieve Duka douches, voorzien van een kenmerkend helder en discreet design, worden met ultramoderne machines én nauwkeurig vakmanschap in Zuid-Tirol geproduceerd. Duka beschikt over een ruim aanbod douche-oplossingen en is gespecialiseerd in maatwerk. Alle douches worden uitsluitend op bestelling geproduceerd, dit maakt elke cabine uniek. De douchewanden worden tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat deze perfect passen in de badkamer.

Korte levertijden
Zowel voor standaard- als maatwerkcabines gelden korte levertijden. De bij Duka perfect op elkaar afgestemde productieplanning, werkvoorbereiding en vakkundige montage maken het Duka Benelux mogelijk de professionele afnemer snel te leveren.

Het Duka team
De Duka medewerkers bedienen de Nederlandse markt vanuit het nieuwe verkoopkantoor in Waalwijk. Door hun jarenlange Duka expertise onder Coram Benelux staan zij voor een uitmuntende service en een gedegen advies ten dienste van de dealers. Een goede klantenservice is immers onderdeel van de Duka bedrijfsfilosofie. Het team staat klaar om de professionele klant uitgebreid te ondersteunen met raad en daad, ook na de aankoop.

www.duka.eu

______________________________________________________________________________________

Downloadlink HR-beelden en tekst:
https://miespr.filecamp.com/s/o/PB_Duka_Benelux_BV