Geberit, Persberichten

De Sigma50 bedieningsplaat van Geberit verder verfijnd

  • 17 september 2019

Elegant & Geometrisch

Nieuwegein, september 2019 – Geometrische helderheid gecombineerd met esthetische rondingen: de populaire Geberit bedieningsplaat Sigma50 is met zijn verder verfijnde ontwerp een elegante toevoeging aan de badkamer of toiletruimte. Het vereenvoudigde ontwerp en de hoogwaardige materialen passen perfect in een moderne badkamer

De twee ergonomische knoppen, voor het activeren van de 2-toets spoeling, blijven karakteristieke kenmerken van de bedieningsplaat Sigma50. Kleine aanpassingen aan de maatvoering van deze verhoogde, gebogen toetsen leiden tot lichtreflecties, die de Sigma50 een nog subtieler uiterlijk geven.

De bedieningsplaat is frameloos en verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, als glas, kunststof, metaal en leisteen. De Sigma50 kan optioneel worden uitgerust met de Geberit DuoFresh Module voor het verwijderen van geuren. Andere functies waaruit gekozen kan worden zijn een nachtelijk oriëntatielichtje en een ingebouwde toiletstickhouder voor fris water bij elke spoeling.

Meer informatie is te vinden op: www.geberit.nl/sigma50

__________________________________

Noot voor de redactie:
Voor vragen, informatie, beelden en brochures kunt u contact opnemen met: MIES PR, Michelle de Ruiter, Michelle@miespr.nl of tel: +31 6 45740465.